BOOT Zaandam C - Partyboot

Regio Amsterdam
Min. 40
Max. 200
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
€ 1.450,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Boot 8 - Partyboot

Dit imposante schip heeft meerdere ruimtes die hieronder beschreven zijn en een gezellig buitendek waar een flink aantal personen op kan!

Entree
Bij binnenkomst kom je in de gezellige bar terecht. Deze warm aangeklede ruimte is uitermate geschikt om een gezellige borrel te drinken, receptie te houden of een zittend diner. De 'Eye catching' bar nodigt meteen uit voor een verkoelend drankje. In deze barzaal is voorin een heerlijke grote loungebank waar je even rustig kan genieten en en lekker met elkaar kan borrelen. Vanaf deze bank heb je rondom uitzicht naar buiten zodat je kan genieten van het mooie uitzicht dat de vecht je te bieden heeft.
 
Achterin het schip is de disco zaal. Deze zaal is volledig ingericht om er een spetterend feest van te maken!  De nieuwste LED-discoverlichting zorgt ervoor dat u meteen in de feest stemming komt. Onze DJ zet een plaatje op en het feest is compleet! Zelf een DJ meenemen? Geen probleem! De apparatuur die in de discoruimte staat is een professionele DJ set. Zelf spullen sjouwen is dus niet nodig!

Benedensalon
Beneden in het schip zit de schatkamer, een oergezellige scheepsbar! Een warm aangeklede ruimte waar je je even lekker kan terug trekken als het feest boven helemaal los gaat. De heerlijke loungebanken en gezellige bar en poefjes nodigen uit om even lekker rustig te gaan zitten en bij te kletsen met die vriend of vriendin die je al jaren niet meer gesproken hebt. Met kleinere groepen is het ook mogelijk om deze bar af te sluiten en niet te gebruiken: hiermee voorkom je dat het schip voor kleine groepen te groot is. Dus zowel voor kleinere (vanaf 25 personen) als grotere gezelschappen (200 personen maximaal) is dit een geschikt feestschip.

Buitendek
Vanuit de discozaal kom je op het open achterdek dat voorzien is van een echte Borreti BBQ. Tevens hebben we hier lekkere zonnestoelen staan.

Via de wentel trappen aan beide kanten kom je op het volledige open bovendek terecht. Vanaf hier heb je pas echt een spectaculair uitzicht over de Vecht! Dit dek biedt plek aan 200 personen.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 1.450,00
Minimale duur: 4 uur
Verlenguur: € 290,00
Evt. lege vaaruren: € 250,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 3 of meer salons

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

Het partyschip vaart voornamelijk in Noord-Holland, maar is flexibel. Plaatsen als Utrecht, Rotterdam etc. zijn tegen meerprijs aan te doen (voorvaarkosten).