Classic Lady - (niet meer in de vaart)

Regio Amsterdam
Min. 125
Max. 600
Zonnedek
Dansvloer
Mindervalidentoilet
Prijs bij min. duur
Op aanvraag
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Classic Lady - niet meer in de vaart Dit schip is niet meer onder deze naam in de vaart.

Prijzen
Prijs bij min. duur: Op aanvraag
Minimale duur: 4 uur
Verlenguur: € 0,00
Evt. lege vaaruren: € 0,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 3 of meer salons
  • Mindervalidentoilet
Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie.

Het partyschip is over het algemeen gelegen in de regio Amsterdam. Het schip is hier een goede bekende, dus vanzelfsprekend kunt u hier varen. De tocht kan voeren over het IJ en/of langs de KNSM eilanden met de wisselende architectuur. Ook een tocht over de randmeren of het IJsselmeer behoort tot de mogelijkheden. Het schip is te groot voor de grachten.

U kunt ook een Amsterdam-Noordje varen: deze vaartocht is een schitterend traject vanaf de noordelijke zijde van Amsterdam, langs de Zaan, richting IJmuiden. Daarna steekt de kapitein het Noordzeekanaal over en vaart terug richting Centraal Station. Natuurlijk vergeten we niet voorbij te varen langs de Passangers Terminal Amsterdam, het Bimhuis en de gerestaureerde en nieuw gebouwde pakhuizen.
Ook de Kop van Java, de KNSM eilanden en Blijburg zijn goed te zien.

Kortom: een gevarieerde vaarroute, waarbij Amsterdam vanaf een ander oogpunt bewonderd wordt!

Maar ook als u uit een andere plaats wilt vertrekken zijn hier alle mogelijkheden voor. Bijvoorbeeld: Rotterdam, Lelystad, Utrecht, IJmuiden, Tiel. Maar ook Oostwaarts naar bijvoorbeeld Kampen en Lemmer.

Het schip is in het hele land goed inzetbaar, en wij hebben voor diverse plaatsen speciale voorvaartarieven afgesproken met deze rederij. Vraag ons naar de voorwaarden.