Nihzni Novgorod - Hotelboot

Regio Rotterdam
Min. 100
Max. 250
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
Op aanvraag
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Nihzni Novgorod - Hotelboot

Het hotelschip: Het MS Nihzni Novgorod is een comfortabel passagiersschip varend onder de Russische vlag. Het schip is in 1977 gebouwd in Duitsland en volledig gerenoveerd in 2004. Sindsdien heeft het schip al aan talloze internationale gasten een onvergetelijke cruise bezorgd.

Het schip beschikt over 5 dekken.

Hoofddek: Bij binnenkomst op het hoofddek stuit u direct op de receptie waar u verwelkomd wordt door de hotelmanager en de crew. Met 2 sfeervolle salons met bar op het Middendek en Bootdek is er genoeg vermaak voor een ieder.

Bootdek: op dit dek vindt u een sfeervol ingerichte panoramasalon met bar. Dit is de juiste plaats om onder het genot van een drankje te genieten van sfeervolle pianomuziek en het langsglijdende landschap.

Middendek: ook op dit dek vindt u een sfeervol ingerichte panorama salon met bar.

Vanuit beide salons heeft u een fantastische uitzicht en kunt u genieten van de uitgestrekte naald- en dennenbossen, die aan u voorbij trekken.

Naast het smaakvol ingerichte grote restaurant dat zich achteraan op het middendek bevindt, treft u het kleine restaurant met bar (de Neva-bar) achteraan op het Bootdek, deze is eveneens zeer gerieflijk ingericht. Hier heeft u 's avonds tevens de gelegenheid om een dansje te maken. Beide salons en restaurants zijn voorzien van airconditioning.

Uw hut: De comfortabele hutten liggen verdeeld over de 4 passagiersdekken en zijn alle buitenhutten. De hutten zijn eenvoudig en netjes ingericht en beschikken over een douche en toilet, ijskastje, boordradio en ventilatie systeem. De hutten zijn voorzien van een groot schuifraam, De hutten op het benedendek hebben een patrijspoort. Alle dekken en hutten zijn alleen bereikbaar per trap.

Het zonnedek: hier vindt u het terras met ligstoelen en het Solarium. Tevens bevindt zich hier de grote conferentiezaal voor de gezellige avonden met o.a. muziek, films of folklore

Prijzen
Prijs bij min. duur: Op aanvraag
Minimale duur: 4 uur
Verlenguur: € 0,00
Evt. lege vaaruren: € 0,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 3 of meer salons

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

De riviercruisers lenen zich uitstekend voor meerdaagse reizen. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de reis is geheel naar uw wens in te vullen. Bij dit schip moet worden opgemerkt dat zij Nederland slechts sporadisch aandoet. Vraag ons naar de mogelijkheden.