Hydrograaf - Partyboot

Regio Amsterdam
Min. 30
Max. 150
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
€ 2.800,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Hydrograaf - Partyboot

Het partyschip de Hydrograaf , een uniek voormalig stoomschip, heeft al veel meegemaakt zoals u in de historie zult lezen. Maar een erg leuk en apart feit willen wij u toch nu al verklappen: Dit schip is het officiële schip van sinterklaas. Dus Pakjesboot nummer 12! Zie ook de foto`s.

Het schip is opgebouwd uit 2 hoofdsalons en 3 dekken.

Zonnedek: het schip beschikt over een ruim zonnedek bovenop de salon, maar dat is niet het enige 'buiten' dat er is; het gangboord (het dek dat rond de salon loopt) biedt ook veel extra ruimte voor vaartochten bij mooi weer.

Bovensalon: bij binnenkomst in de bovensalon is direct duidelijk hoe luxe het schip is. In de bovensalon bevinden zich enkele tafels en in het achtergedeelte een zeer luxe lederen zithoek. In de hoofdsalon wordt tevens het buffet gepresenteerd.

Benedensalon: via de brede trap komt u in de waar nog enkele zitjes zijn. Ook de bar en dansvloer zijn hier te vinden. Er is dus voor ieder wat wils. Muziek en dansen in de benedensalon, rustig zitten met prachtig uitzicht naar buiten of zelfs op het zonnedek van de buitenluct genieten.

U wordt over het gehele schip bediend en het kwaliteitsniveau van het schip zelf zowel als de bediening en vooral de catering is hoog te noemen

Historie:

De Hydrograaf, een voormalig stoomschip, is in 1910 gebouwd bij scheepswerf F(e)ijenoord te Rotterdam en is tot 1962 bij de Koninklijke Marine in actieve dienst geweest.
De Hydrograaf heeft altijd bekend gestaan als 'het schip van de Koningin', omdat de vorstinnen Emma, Wilhelmina en Juliana het schip in de jaren twintig en dertig hebben gebruikt voor hun officiële bezoeken aan de Hollandse Eilanden. Inmiddels hebben ook Kroonprins Willem Alexander en vele andere bekendheden met de Hydrograaf gevaren.
En een jaarlijks terugkerende beroemdheid is sinterklaas!

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 2.800,00
Minimale duur: 3 uur
Verlenguur: € 350,00
Evt. lege vaaruren: € 200,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons
Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie.
Voor partyboot de Hydrograaf is het moeilijk om een specifiek vaargebied aan te geven. Rotterdam en Weesp zijn de meest voorkomende vertrekplaatsen. Maar ook Amsterdam, Utrecht, Muiden, Tiel, Gorinchem en Arnhem zijn allemaal mogelijke vertrekplaatsten. Graag helpen wij u telefonisch of per e-mail verder.