Kapitein Kok - Radersalonboot

Regio Amsterdam
Min. 80
Max. 300
Dansvloer
Prijs bij min. duur
€ 2.900,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Kapitein Kok - Radersalonboot

Radersalonboot Kapitein Kok:

Dit prachtige partyschip is een opvallende verschijning tussen de partyboten in Nederland. De radersalonboot Kapitein Kok is een in 20er jaren stijl ingericht partyschip, en een lust voor het oog. Niet alleen visueel, maar ook technisch zeer bijzonder: tijdens het varen ziet u de raderen aan weerszijden van het schip hard aan het werk. Gewoon van binnenuit onder het genot van een drankje.

De inrichting is erg luxe met veel gelakt hout, koper en rood pluche. Het schip heeft 3 dekken waarop zich 4 salons bevinden. Er zijn 3 bars. In elke salon één, met uitzondering van de buffetsalon. Bij mooi weer is het buiten ook goed toeven en een kijkje in het stuurhuis is ook mogelijk. Leuk voor alle kleine en "grote" kinderen.

De Kapitein Kok is méér dan 'gewoon' een partyboot, maar er kan zeker een goed feest gegeven aan boord! Daarnaast leent het schip zich ook voor een diner of buffet, een presentatie of een succesvolle klantenontvangt.

De historie:Het schip is in 1911 in Kinderdijk gebouwd. Hierna heeft het jaren dienst gedaan als handelsschip. En nu is het in oude glorie te bewonderen als luxe partyschip. Het meet 59 meter in de lengte en is 13,65 meter breed.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 2.900,00
Minimale duur: 4 uur
Verlenguur: € 450,00
Evt. lege vaaruren: € 375,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • 3 of meer salons
Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie.
Dit partyschip heeft als thuishaven Amsterdam, maar wij kunnen haar ook in andere plaatsen aanbieden. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij rekenen het graag even voor.