Partyboot Amsterdam

Ontdek amsterdam vanuit de grachten en prachtige wateren!

Een partyboot in Amsterdam: een heel prettige manier om door de grachten en havens van Amsterdam te varen. Bekijk onze hoofdstad eens van een andere kant, voor lekker eten en drinken wordt gezorgd!

Onze partyboot Amsterdam selectie heeft voor uw evenement altijd een geschikte partyboot ongeacht het aantal genodigden. Uw wensen staan centraal en wij dragen er graag aan bij om uw evenement onvergetelijk te maken. En dat begint bij de juiste scheepskeuze! Uw feest op het water!

Voor verschillende evenementen, hebben wij een geschikte partyboot. Denk hierbij aan evenementen als:

  • Personeelsfeest
  • Huwelijks
  • Verjaardagsfeest
  • Jubileum
  • Riviercruises
  • Beurzen op het water: u hoeft maar één keer op te bouwen

Partyboot Amsterdam

Wilt u op een bijzondere en unieke wijze op het IJ en door de prachtige grachten van Amsterdam varen? Onder het genot van een hapje en een drankje de mooie stad bekijken? Met een partyboot in Amsterdam kunt u onze prachtige hoofdstad vanuit een volkomen ander perspectief bekijken!

Voor elk evenement en feestje

Gaat u binnenkort trouwen of heeft u een bedrijfsfeest? Niets is bij ons te gek! Door onze jarenlange ervaring in het verhuren van partyboten kunnen wij uw wildste plannen realiseren en uw wensen vervullen. Aan de hand van het aantal gasten wat u graag wilt uitnodigen en uw verdere wensen over de invulling van de avond kunnen we samen met u een partyboot uit Amsterdam kiezen die perfect bij uw wensen en behoeften aansluit.

Ons grote aanbod van partyboten in Amsterdam

Door ons brede aanbod van partyboten in Amsterdam kunnen we veel klanten blij maken. Zo zou voor een gezelschap van 120 mensen bijvoorbeeld de partyboot uit Amsterdam ‘de Hydrograaf’ een perfecte optie voor u kunnen zijn. Maar stel dat u een feest wilt organiseren voor meer dan 1500 personen? Dan heeft u een grote boot nodig. Onze ‘Ocean Diva Original’ is de geschikte boot om al uw wensen te vervullen. Maar het houdt niet op bij het aantal personen, er zijn veel meer criteria die ons helpen om voor u de perfecte partyboot te kunnen vinden!

Vergeet niet dat wij naast de partyboten uit Amsterdam ook de partyboten uit andere delen van het land kunnen laten komen als de juiste keuze niet beschikbaar is in Amsterdam. Ook is er voor elke partyboot uit Amsterdam een minimaal aantal uren vastgesteld waarbij we uitgaan van de minimale huurprijs, verschillend per partyboot. De meeste partyboten hebben een minimale huurprijs waarbij 3 tot 5 uren zijn inbegrepen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de partyboot voor een langere tijd te huren dan 5 uur. Hiervoor kunt u terecht bij onze medewerkers voor meer informatie en het opvragen van een offerte!

Zou u graag meer informatie willen over onze werkzaamheden en mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden wat betreft onze partyboten!

Wat is er te zien?

Na het inschepen op een nader te bepalen locatie nabij het Centraal Station of in Amsterdam Noord gaan we het IJ op. Op het IJ is altijd wat te zien, er vaart van alles rond: pontjes, beroepsvaart, (rivier)cruiseschepen en pleziervaart.

Vanaf het IJ is er ook goed zicht op Het Muziekgebouw aan ’t IJ. Muziekgebouw aan 't IJ is een internationaal toonaangevend, open en gastvrij podium in Amsterdam, dat excelleert in concerten van hedendaagse muziek en de daaraan gerelateerde genres klassiek, jazz, elektronische popmuziek en wereldmuziek.

Het Muziekgebouw aan 't IJ Amsterdam

De Passengers Terminal Amsterdam (PTA)

in dit bijzondere gebouw aan het IJ worden jaarlijks vele zeecruiseschepen verwelkomd. Onder het golvende dak van PTA, dat de verbinding tussen land en water symboliseert, worden jaarlijks zo’n 300.000 passagiers ontvangen om de hoofdstad van Nederland te bezoeken.

Passengers Terminal Amsterdam

Het EYE Filmmuseum

het filmgeheugen van Nederland’ wordt EYE ook wel genoemd.

Het nationale museum voor de film aan het Amsterdamse IJ beheert meer dan veertigduizend films uit alle genres: een fraaie staalkaart van de filmgeschiedenis, van klassiekers en kaskrakers tot cultfilms.

EYE Filmmuseum Amsterdam

Het Oostelijk Havengebied

Het centrum van de moderne Amsterdamse architectuur: u komt ogen tekort. Met zijn verschillende (schier)eilanden, moderne gebouwen en spectaculaire bruggen is dit stadsdeel uitzonderlijk afwisselend. Het kent niet alleen eigentijdse architectuur, ook veel oudere gebouwen – zoals pakhuizen en het Lloyd Hotel – zijn bewaard gebleven. Dit unieke gebied trekt bezoekers van over de hele wereld.

Oostelijk Havengebied Amsterdam