Jordaan - Partyboot

Regio Amsterdam
Min. 30
Max. 200
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
€ 2.500,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Jordaan - Partyboot

Het partyschip biedt een avond vol muziek, plezier en lekker eten waarvoor individueel of als groep kaarten gekocht kunnen worden. Het schip is niet te huur zonder het eigen avondprogramma.

De Jordaan is een middelgroot schip waar u met een gezelschap tot 130 personen heerlijk kunt vertoeven. De Jordaan bestaat uit twee binnendekken en een zonnedek. Bijzonder is dat het schip is erkend als Huis der Gemeente. U kunt dus aan boord trouwen, uw receptie geven én het grote feest vieren!

Hoofdsalon: de ruime salon is ingericht in 'fout'-Amsterdamse stijl; de tafels en stoelen ademen de sfeer van de gezellige volkswijk. Voorin de salon bevindt zich de dansvloer waar u en uw gasten tot in de late uurtjes kunnen swingen. Maar hieronder zit ook een verrassing: vanuit het kombuis kan het buffet gepresenteerd worden met een heuse buffetlift. Wanneer de buffetlift niet in gebruik is, ontstaat de intieme dansvloer. In het midden van de salon bevindt zich de brede trap naar de benedensalon.

Benedensalon: benedendeks bevindt zich een knusse bar die plaats biedt aan zo'n 40 personen.

Zonnedek: het partyschip beschikt over een ruim zonnedek met vaste banken. U bereikt dit dek vanuit de hoofdsalon via het achterdek.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 2.500,00
Minimale duur: 3 uur
Verlenguur: € 200,00
Evt. lege vaaruren: € 135,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

Het partyschip is gelegen in Amsterdam. U kunt vanuit Amsterdam varen: deze vaartocht is een schitterend traject vanaf de noordelijke zijde van Amsterdam, langs de Zaan, richting IJmuiden. Daarna steekt de kapitein het Noordzeekanaal over en vaart terug richting Centraal Station. Natuurlijk vergeten we niet voorbij te varen langs de Passangers Terminal Amsterdam, het Bimhuis en de gerestaureerde en nieuw gebouwde pakhuizen.
Ook de Kop van Java, de KNSM eilanden en Blijburg zijn goed te zien.

Kortom: een gevarieerde vaarroute, waarbij Amsterdam vanaf een ander oogpunt bewonderd wordt!

Andere ligplaatsen zijn ook mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.