Partyboot Rotterdam

Rotterdam is volop in beweging, er zit vaart in Rotterdam! Maar vaart ú ook in Rotterdam?

Een partyboot in Rotterdam: dé manier om door de havens en langs de indrukwekkende skyline van Rotterdam te varen met een hapje en een drankje in de hand!

Voor verschillende evenementen, ongeacht het aantal genodigden, hebben wij een geschikte partyboot. Denk hierbij aan evenementen als:

 • Personeelsfeest
 • Huwelijksfeest
 • Verjaardagsfeest
 • Jubileum
 • Riviercruises
 • Beurzen op het water


Partyboot Rotterdam

Bent u op zoek naar een unieke locatie in Rotterdam voor een bedrijfsfeest, jubileum of een huwelijk? Huur dan een partyboot in Rotterdam!
Het huren van een partyboot Rotterdam geeft u de mogelijkheid om varend een hapje te eten en te drinken, terwijl u en uw gasten het havengebied en de indrukwekkende skyline van Rotterdam zien.

Ons brede aanbod van partyboten in Rotterdam

Wij hebben een zeer breed aanbod aan partyboten waar u een keuze uit kunt maken. Aan de hand van het aantal personen en de mogelijkheden van verschillende partyboten kunt u de geschikte boot uitkiezen. Wanneer u graag advies ontvangt over welke boot het beste bij uw feest, vergadering of productpresentatie past kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Uw wensen en behoeften worden in kaart gebracht en zo kunnen wij u perfect adviseren over welke partyboot in Rotterdam in deze behoeften gaat voorzien. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de partyboten kunnen wij u zeer bruikbaar en onafhankelijk advies geven. We zijn pas tevreden als wij uw plannen hebben kunnen realiseren!

Hoe organiseren we uw feestje?

Hoe gaat het organiseren van een feestje, huwelijk of jubileum in zijn werk?

 1. Maak een keuze uit de partyboten die wij aanbieden in Rotterdam.
 2. Maak van te voren duidelijk welke wensen en behoeften u heeft en welke verschillende mogelijkheden de boot moet bieden.
 3. Bedenk vooraf om hoeveel personen het gaat. Zo kunt u gemakkelijk filteren om de juiste boot te selecteren.
 4. Heeft u de boot gevonden die bij u past? Vraag een offerte aan, hier vult u alle benodigde gegevens in.
 5. U ontvangt van ons een maatwerk offerte, speciaal voor uw gelegenheid.
Als u advies wilt over de verschillende boten in Rotterdam of als u niet precies weet hoe u uw plannen het beste kunt realiseren kunt u altijd de hulp van onze medewerkers inschakelen. Er wordt gekeken wat er voor u gedaan kan worden en tot slot wordt er een offerte opgesteld. Hierin wordt het gewenste programma meegenomen op de door u gekozen partyboot Rotterdam. Benieuwd naar de boten die wij aanbieden? Bekijk ze hierboven voor meer informatie en de prijzen.Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden en partyboten? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers! Wij helpen u graag verder

Wat is er te zien in Rotterdam?

Het is ondoenlijk om álles te laten zien dat Rotterdam vanaf het water zo aantrekkelijk maakt, maar wij lichten graag een tipje van de sluier op; op deze pagina willen wij u een aantal highlights van Rotterdam laten zien. Om het een beetje overzichtelijk te houden beginnen we aan de oostkant van de stad en eindigen we in het westen.

De eerste eyecatcher: de Van Brienenoordbrug

De Van Brienenoordbrug in Rotterdam is de grootste brug van Nederland. De overspanning van de brug over de Nieuwe Maas meet 305 meter. De Erasmusbrug heeft een overspanning van 278 meter en komt met deze lengte op de tweede plaats.

Van Brienenoordbrug

De Kuip

Iedereen is het er wel over eens; of je nu wel of niet een Rotterdams hart hebt... De Kuip is toch wel één van de mooiste stadions van Nederland. In 1937 is Stadion Feijenoord officieel geopend, sindsdien hebben er talloze voetbalwedstrijden plaatsgevonden. Het historische Stadion Feijenoord in Rotterdam was in 1994 drastisch verouderd en bleek toe aan een totale renovatie. Eind 1993 werd een totaalplan gepresenteerd dat de integrale aanpak van alle elementen inhield. Besloten werd de nadruk op multifunctionaliteit te leggen. Door een uitbreiding van het activiteitenpakket moest het stadion geen dertig, maar zeker driehonderd dagen per jaar in bedrijf kunnen zijn. De gebruiksintensivering van Stadion Feijenoord zou het rendement ten goede komen. Het resultaat: een monumentaal vernieuwd stadion dat op volle toeren draait...

Stadion de Kuip Rotterdam

De skyline van Rotterdam

Doordat de stad in de Tweede Wereldoorlog deels in de as werd gelegd, heeft moderne architectuur een bijzondere uitstraling kunnen geven aan de stad. De skyline is dan ook bijna on-Nederands indrukwekkend. Alles ziet er totaal anders uit als je het bekijkt vanaf het water: de Skyline van Rotterdam is dan ook een indrukwekkend gezicht als je de stad varend benadert.

Skyline Rotterdam

Unilever

Varend naar het westen, dus richting de stad, passeren we het gebouw van Unilever. Dit gebouw is over bestaande bouw heen geplaatst en toon eens temeer aan hoe Rotterdam bestaande bouw met moderne architectuur combineert.

Unilever Rotterdam

Kop van Zuid

De Kop van Zuid is een van de meest recent ontwikkelde gebieden van de stad. In dit voormalige havengebied op de Zuidoever zijn inmiddels vele kantorencomplexen, duizenden woningen in gevarieerde stijl, winkels vooral gericht op design, restaurants, scholen en een theater verrezen. Het gebied is eigenlijk een groot openlucht museum van de moderne architectuur waar baanbrekende ontwerpen te zien zijn, zoals het Luxor theater van de Australiër Peter Wilson, de Hogeschool INHOLLAND van de Nederlander Erick van Egeraat en het hoofdkantoor van KPN Telecom van de Italiaan Renzo Piano. Elke buurt van de Kop van Zuid heeft zijn eigen gezicht.


De Kop van Zuid heeft verschillende gezichten. De havensfeer in het noordelijk deel is zoveel mogelijk behouden waarbij oude havengebouwen nieuwe functies kregen als studio, restaurant of appartement. Nieuwe en oude architectuur bestaan naast elkaar en in een aantal gevallen lopen ze soms letterlijk in elkaar over.

Havengebouwen Rotterdam

De Erasmusbrug

De Erasmusbrug is meer dan een brug over de Maas alleen. De brug verbindt de "oude" binnenstad van Rotterdam met het nieuw te ontwikkelen Kop van Zuid. Bij de hoge ambities en uitstraling van dit gebied hoort ook een brug met een uitstraling. De Erasmusbrug is meer dan dat geworden. De Erasmusbrug is hét beeldmerk van Rotterdam. Een logo, een markant herkenningsteken van Rotterdam. De hangbrug met één schuine pyloon met een knik heeft een eigen identiteit en verlevendigt de skyline van Rotterdam.

De Erasmusbrug Rotterdam

Scheepvaartkwartier

Het Scheepvaartkwartier met zijn patricierspanden is nog steeds een wijk met scheepvaartkantoren, handelshuizen, pakhuizen, consulaten en rijksdiensten. Het is een oud stukje Rotterdam waar eens de reders en de havenbaronnen zetelden. De monumentale en vaak rijk versierde panden zijn getuige van die tijd. 
De bouwvoorschriften waren streng: mooie gevels aan de rivierzijde en daklijsten die puntdaken moesten verhullen. De eerste blik die zeelieden moesten krijgen, als ze vanaf de Maas Rotterdam zagen liggen, was die van een rijke stad van grote schoonheid.

Dit gebied raakte vijfentwintig jaar geleden in verval. Maar het tij is gekeerd en de wijk wordt jaarlijks meer geliefd. Imposante pakhuizen zijn veranderd in luxe appartementen, woontorens verrijzen en het ene na het andere restaurant opent de poorten. Zo komt er langzaam meer evenwicht in een buurt waar vroeger zo'n 25.000 mensen werkten en slechts 850 woonden. Het kwartier heeft de status van officieel beschermd stadsgezicht en veel panden uit het einde van de negentiende eeuw en het begin van de twintigste eeuw staan op de Monumentenlijst van het rijk.

Scheepvaartkwartier Rotterdam


De Euromast

De Euromast in Rotterdam, de hoogste uitkijktoren in Nederland, laat zich niet gemakkelijk overtreffen. Toen hij in 1960 werd gebouwd ter gelegenheid van de internationale tuinbouwtentoonstelling, de Floriade, verhief hij zich 104 meter boven de stad en haar bedrijvige haven. Gedurende de tien daarop volgende jaren, kwamen er andere gebouwen bij in Nederland die zich hemelwaarts verhieven met het doel een zekere status te verwerven. In 1970 reikte de Euromast evenwel verder dan alle andere bouwwerken. Er werd een 'Space-Tower' op haar machtige schouders geplaatst en momenteel is de Euromast 185 meter hoog.

Euromast Rotterdam