Een partyboot in Amsterdam: een zeer prettige manier om door de grachten en havens van Amsterdam te varen. Bekijk onze hoofdstad eens van een andere kant, voor lekker eten en drinken wordt gezorgd! Onze partyboot Amsterdam selectie heeft voor uw evenement altijd een geschikte partyboot ongeacht het aantal genodigden. Uw wensen staan centraal en wij dragen er graag aan bij om uw evenement onvergetelijk te maken. En dat begint bij de juiste scheepskeuze!

Voor verschillende evenementen, hebben wij een geschikte partyboot. Denk hierbij aan evenementen als:

  • Personeelsfeest
  • Huwelijks
  • Verjaardagsfeest
  • Jubileum
  • Riviercruises
  • Beurzen op het water: u hoeft naar één keer op te bouwen!

(Bijna) geen aanvraag is voor Partyboot Amsterdam te gek. Uw feest op het water!

Voor vaarten op de grachten is er wel een maximum aan het aantal personen, maar voor vaarten op het IJ vrijwel niet!

Bekijken als Lijst Rooster

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Partyschepen Amsterdam

Op zoek naar de geschikte boot in Amsterdam? Onze partyboot Amsterdam selectie heeft 17 verschillende boten die geschikt zijn voor elk evenement. Organiseert u een feest voor ongeveer 120 genodigden dan is zou partyboot de Hydrograaf een zeer geschikte partyboot kunnen zijn, afhankelijk van de programma-invulling. Voor een evenement met 1500 personen is de Ocean Diva Original uw varende evenementlocatie. Voor elk evenement wat wils in onze partyboot Amsterdam selectie. Aan boord wordt de catering naar uw wensen verzorgd, bijna geen aanvraag is te gek.

Een kleine greep uit het aanbod:

 - Grachtenboot 1; 20 – 70 personen; € 580,- voor de eerste 2 uur.

 - Partyboot Kapitein Kok; 80 – 300 personen; € 2.700,- voor de eerste 4 uur.

 - Partyboot Prins van Oranje; 125 – 500 personen ; € 2.900,- voor de eerste 4 uur.

 - Partyboot Ocean Diva Original; 200 – 1500 personen; € 8.950 voor de eerste 4 uur.

Bedenk dat wij ook partyboten uit andere plaatsen naar Rotterdam kunnen laten komen!

Voor elke partyboot is een minimaal aantal uur vastgesteld waarbij de minimale huurprijs geldt moet, dit verschilt per partyboot. De meeste partyboten hebben een minimale huurprijs waarbij 2,3,4 of 5 gebruiksuren zijn inbegrepen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een boot langer te huren dan de standaard verhuurtijd. Voor een langere verhuurtijd kunt u een offerte aanvragen op de website.

Partyboot Amsterdam heeft altijd een geschikte partyboot voor u. Uw wensen staan bij ons centraal en wij zullen samen met u in overleg gaan om uw evenement onvergetelijk te maken!

Heeft u ideeën voor een leuk feestje of een vraag over de verschillende soorten boten? Neem gerust contact met ons op!

Wat is er te zien?

Na het inschepen op een nader te bepalen locatie nabij het Centraal Station of in Amsterdam Noord gaan we het IJ op. Op het IJ is altijd wat te zien. Er vaart van alles rond: pontjes, beroepsvaart, (rivier)cruiseschepen en pleziervaart.

Vanaf het IJ is er ook goed zicht op Het Muziekgebouw aan ’t IJ. Muziekgebouw aan 't IJ is een internationaal toonaangevend, open en gastvrij podium in Amsterdam, dat excelleert in concerten hedendaagse muziek en de daaraan gerelateerde genres klassiek, jazz, elektronische popmuziek en wereldmuziek.

De Passengers Terminal Amsterdam (PTA)

In dit bijzondere gebouw aan het IJ worden jaarlijks vele zeecruiseschepen verwelkomd. Onder het golvende dak van PTA, dat de verbinding tussen land en water symboliseert, worden jaarlijks zo’n 300.000 passagiers ontvangen om de hoofdstad van Nederland te bezoeken.

Het EYE Filmmuseum

Het filmgeheugen van Nederland wordt EYE wel genoemd. Het nationale museum voor de film aan het Amsterdamse IJ beheert meer dan veertigduizend films uit alle genres: een fraaie staalkaart van de filmgeschiedenis, van klassiekers en kaskrakers tot cultfilms.

Het Oostelijk Havengebied

Het centrum van de moderne Amsterdamse architectuur: u komt ogen tekort. Met zijn verschillende (schier)eilanden, moderne gebouwen en spectaculaire bruggen is dit stadsdeel uitzonderlijk afwisselend. Het kent niet alleen eigentijdse architectuur, ook veel oudere gebouwen – zoals pakhuizen en het Lloyd Hotel – zijn bewaard gebleven. Dit unieke gebied trekt bezoekers van over de hele wereld.