Wie zijn wij

Partycharter is boekingskantoor voor meer dan 100 partyschepen door heel Nederland, en heeft daarmee het grootste assortiment in deze branche.

Wij helpen u overal bij: we hebben 25 jaar ervaring in de partyvaart en verzorgen de ligplaats, catering, band, personeel en alle andere zaken die u aan boord wenst. U heeft voor al deze zaken dus maar één aanspreekpunt.
Partycharter is geen doe-het-zelf website maar een fysiek bedrijf waar échte mensen zich inzetten om voor u het meest geschikte schip te vinden, en daar -samen met u- het perfecte evenement op te organiseren, zakelijk of privé.
U krijgt van ons een eerlijk advies: wij kennen de sterke en minder sterke punten van onze schepen. Maak gebruik van onze kennis!

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw evenement -of dat nu een personeelfeest, huwelijk, jubileum of een varende beurs is- en begeleiden u vanaf de eerste aanvraag tot aan het feest zelf. Ons assortiment varieert van een eenvoudig bootje tot superluxe riviercruisers, dus het juiste schip voor u zit er altijd bij!

Hoe het werkt:

We hebben deze site zodanig opgezet dat u zelf in principe een geschikt partyschip kunt vinden.

Met de gegevens die u heeft ingevuld in het vrijblijvende offerteformulier en eventueel een telefonisch overleg kijken wij of het gekozen schip inderdaad de beste keuze is of dat er wellicht een beter alternatief voorhanden is.

Met het geselecteerde schip gaan we dan verder: samen met u stellen we een programma samen naar uw wens en informeren u nader over de cateringmogelijkheden. Vervolgens werken wij het programmavoorstel uit en sturen u dit toe, vergezeld van het bijbehorende kostenoverzicht. Dit gaat tot zover allemaal per mail.

Op het voorstel kunt u reageren met:
- Leuk, we doen het!
- Nee we doen het niet.
- Dit willen we wel doen, maar er moet nog wat worden aangepast. We passen dan het voorstel aan en leggen dit opnieuw voor ter goedkeuring.

Na uw akkoord sturen wij u de reserveringspapieren toe (digitaal of per post, wat u het liefst heeft) en maken alles voor u in orde. Ook daarna is het natuurlijk nog mogelijk om veranderingen in het programma aan te brengen.

Wij zullen de eventuele wijzigingen per mail aan u bevestigen zodat u altijd over een up-to-date programma beschikt. De partymanager van het schip ontvangt letterlijk hetzelfde programma, zodat de uitvoering perfect verloopt!