Grace Kelly - Yacht Experience

Regio Rotterdam
Min. 80
Max. 250
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
€ 4.250,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Grace Kelly - Evenementenschip

Het luxe partyschip Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon.
Haar gracieuze lijn en trendy interieur maken dit schip, met haar 50 meter lengte, een impostante verschijning aan elke kade. De Grace Kelly is werkelijk van alle gemakken voorzien en is geschikt voor uiteenlopende evenementen: een feest voor ruim 250 gasten, uw zakelijke bijeenkomst, een varende beurs of een stijlvol diner. Alles in een moderne versie van de chique sfeer uit de jaren 50: comfortabel en feestelijk.

Interieur
Voor uw evenement aan boord van de Grace Kelly worden verschillende ruimtes, verdeeld over drie levels, ingezet. Het schip is standaard uitgerust met meubilair dat plaats biedt een maximaal 250 gasten in een gecombineerde sta- zitopstelling. Daarnaast zijn wij te allen tijde bereid om de inrichting aan uw wensen aan te passen.

Lobby
De entree, uitgerust met een garderobe en ontvangstbalie die onder andere voorzien is van een flatscreenmonitor, bevindt zich aan de achterzijde van het schip. Deze ruime lobby wordt sprookjesachtig verlicht door een prachtige kroonluchter met daaronder een ronde, gecapitonneerde sofa. Deze ruimte staat met transparante schuifdeuren in directe verbinding met het gangboord op het buitendek, vanwaar u per trap naar het topdeck kunt. Vanuit de lobby betreedt u middels automatische glazen schuifdeuren de Grace Kelly Lounge.

Grace Kelly Lounge
Deze majestueuze lounge ademt de sfeer van het rijke Monaco. Automatische, glazen schuifdeuren scheiden de lobby van deze multifunctionele ruimte. Voor grotere gezelschappen of beurspresentaties kunnen de lobby en de Grace Kelly Lounge probleemloos worden gekoppeld. De Grace Kelly lounge is, net als het gehele schip, volledig voorzien van airconditioning. Door uitgekiende kleurstellingen, gezellige loungecorners, spiegelend plafond en trendy bar ademt deze lounge een gezellige sfeer uit waar uw gasten zich gelijk thuis voelen. Tot het interieur behoort ook een volledige DJ-booth waarop elke band en elke DJ probleemloos kan inprikken op de aanwezige geluidsapparatuur.

Monaco Lounge
Vanuit de Grace Kelly Lounge betreedt men via een sierlijke wenteltrap de Monaco Lounge op het benedendek. Deze intieme ruimte is uitgerust met een geheel verlicht plafond waarop zwartwitprojecties van naamgeefster Grace Kelly. De crew staat u voorafgaand en tijdens het evenement graag bij om deze ruimte naar smaak en functie in te richten. Casinotafels, een relaxruimte met cocktailbar of functionele ruimte voor een workshop: de Monaco Lounge leent zich er perfect voor.

Grimaldi suite
De Grace Kelly is het eerste evenementenschip waar in de voorsteven een ruime masterbedroom is ingericht. Een verkwikkend bad en een luxe oversized tweepersoonsbed staan na afloop van uw event of bruiloft geheel tot uw beschikking. Vanzelfsprekend wordt u 's morgens gewekt door onze chef gerant die u een heerlijk ontbijt op bed serveert.

Captains Lounge
Op het derde level bevindt zich, direct achter de commanderroom van de kapitein, de Captain's Lounge. Hier kan met vanuit comfortabele sofa's genieten van het prachtige uitzicht. Het bezoek aan de lounge is tevens een buitenkansje voor een kennismaking met crew en kapitein.

Top Deck
Dit buitendek is standaard ingericht met drie luxe, geheel overdekte en met led-verlichting uitgelichte loungezitjes. Op verzoek plaatsen we hier een cocktailbar of buitengrill waar de culinaire crew van het schip 's zomers heerlijke mediterrane gerechtjes bereidt en in de winter verwarmende wereldhapjes roostert.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 4.250,00
Verlenguur: € 600,00
Evt. lege vaaruren: € 250,00
Minimale duur: 5 uur
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 3 of meer salons
Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie.

Omgeving Rotterdam

De vaarroutes en de op- en afstapplaatsen zijn in overleg te bepalen. De Grace Kelly vaart het gehele jaar door en is inzetbaar in het hele land.