Ameland - Partyboot

Regio Rotterdam
Min. 150
Max. 750
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
€ 4.395,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Ameland - Partyboot

Partyschip 'De Ameland' voer voorheen als veerboot op de Waddeneilanden.
In 1968 is het schip gebouwd volgens de normen van Rijkswaterstaat en kreeg de naam
'Veerboot Princes Anna'. Het schip is genoemd naar de Engelse koningsdochter Anna van Hannover (1709-1759). Zij trouwde met Prins Willem IV (1711-1751). In 1986 is veerboot Princes Anna gemoderniseerd en kreeg de nieuwe naam 'Simonszand', genoemd naar een zandplaat tussen de Noordzee en de Waddenzee. In 1995 is het schip verkocht aan rederij Carolina en werd in 1996 omgebouwd tot luxueus partyschip met de naam 'Ameland'. Na 9 dienstjaren is het schip in 2004 gekocht en onderging een grondige onderhoudsbeurt en opfrissessie en vaart heden onder de naam 'Party- en presentatieschip De Ameland'.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 4.395,00
Minimale duur: 4 uur
Verlenguur: € 540,00
Evt. lege vaaruren: € 395,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 3 of meer salons
  • Mindervalidentoilet

U kunt onze cateringlijst gemakkelijk downloaden door op onderstaande link te klikken. Bijgevoegd bestand is in PDF. Nog geen PDF-reader? Kik hier om Adobe Reader te downloaden.

Klik hier om de cateringlijst te downloaden

Omgeving Rotterdam

De vaarroutes en de op- en afstapplaatsen zijn in overleg te bepalen.

Wij varen het gehele jaar door o.a. naar de Maasvlakte, Drechtsteden,
Schoonhoven, Gouda, Haringvliet etc.Vaarroute suggesties:


1 Havenrondvaart van ca. drie uur van Rotterdam naar het botlek gebied. Via Pernis, Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam.

2 Havenrondvaart van ca. vijf uur. van Rotterdam naar de Maasvlakte. Via stormvloedkering, Hoek van Holland, Maasvlakte, Rozenburgsluis, Pernis, Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam

3 Vaartocht van minimaal vijf uur rond het eiland van IJsselmonde. Via de Van Brienenoordbrug over de Noord (Kinderdijk), langs Dordrecht en vervolgens over de Oude Maas naar Pernis, via het havengebied en de skyline van Rotterdam