Gastenboek

Heel erg bedankt!

We zijn na het feest gelijk op vakantie gegaan, vandaar dat ik nog niet heb gereageerd. We hebben een fantastisch feest gehad. Het eten was prima, de bemanning was zeer vriendelijk en de muziek was goed, geen Andre Hazes of Frans Bauer gehoord, dat wisten ze dan weer wel! We hebben genoten van begin tot eind dus perfect geregeld! Hartelijk dank hiervoor. Mochten we nog een keer iets dergelijks willen, dan nemen we zeker contact met je op.

Hartelijke groeten,

Anja

Anja S.
Ik zou je laten weten hoe het is geweest. Nou, het was fantastisch!

Een mooie boot, inrichting was helemaal sfeervol, niet oubollig waar ik een beetje bang voor was..... Prima banken voor de brede gasten.

Bedienende dame was correct. De kok had heerlijk eten klaargemaakt waar iedereen van smulde. Het zag er ook erg mooi uit! Ook de kok was correct. De kapitein was ook correct. Ik bedoel met correct dat ze vriendelijk en professioneel zijn. Geen popiejopie. Ik begeep van hen dat ze ook hadden genoten van het feest. Het was natuurlijk ook prachtig weer, de band speelde fantastisch en iedereen was er en had het enorm naar de zin.Het was een feest waar mijn man en ik, familie en vrienden nog vaak met veel genoegen aan terug zullen denken.

Jou wil ik ook bedanken voor de snelle reactie die ik telkens kreeg op mijn vragen.de hartelijke groeten van Wilma A, een zeer blije klant!

Wilma A
Feest augustus

Nogmaals ontzettend bedankt voor alles. Wij vonden het super!,

groetjes Renata en Eric-Jan

Renata en Eric-Jan
Erg tevreden

Langs deze weg willen wij even laten weten dat we erg tevreden waren over de Hanzestad. Een prachtige boot, vriendelijk personeel en het eten was prima. (Helaas zat het weer een beetje tegen bij de start) Hoe we dit volgend jaar doen bekijken we nog even, maar wat we wel weten is dat we voor 99% de Hanzestad weer willen boeken. Zodra we in januari groen licht krijgen dan neem ik weer contact met jullie op!Bedankt namens VBI HUISSEN BV.

Marijke
EURO - annual party

Nogmaals hartelijk dank voor toezending van het uitwerken van de voorstellen voor de EURO party en de opties op zowel de Hydrograaf, de Amulet en de Columbus.

We hebben enorm genoten aan boord en ik moet zeggen dat het zonder jullie hulp vast niet zo goed voor elkaar was geweest! Dus nogmaals dank daarvoor!

En sowieso bedankt voor de genomen moeite & het plezierige contact.
Ik bewaar jullie informatie voor onze toekomstige evenementen.Groeten,

Wim van S. - voorzitter

Wim van S.
Pagina