Angela Esmee - Hotelschip

Regio Amsterdam
Min. 25
Max. 70
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
Op aanvraag
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Angela Esmee - Hotelschip

Riviercruisers zijn een aparte tak van sport binnen de chartervaart doordat deze schepen maandenlang door het Europese vasteland cruisen, met toeristen die afkomstig zijn uit de hele wereld.

De charterprijzen zijn altijd op aanvraag omdat er een vaarplan op maat wordt gemaakt. Het is -buiten het toeristenseizoen (april tot en met september)- mogelijk om een schip voor een avond, een nacht, een weekend of langer te huren.


Het MS Angela Esmee

De Angela Esmee is een middelgroot riviercruiseschip dat in 2004 is gemoderniseerd. Het schip beschikt over een ruime salon met restaurant annex lounge en een gezellige bar op het bovendek. De 31 slaapverblijven (ca. 9 M2) bieden plaats aan max. 70 passagiers. De "hutten" bevinden zich deels (10) op het bovendek, grotendeels (21) op het benedendek en hebben allemaal (tenminste) één raam. Elke hut beschikt over een eigen douche en toilet.

Op het hele schip is een centraal gestuurd klimaatbeheersingssysteem met actieve luchtverversing aanwezig. De Angela Esmee wordt in de periode mei - september ingezet voor "Fiets-Vaar-Vakanties" in Nederland en is in andere periodes in charter (op aanvraag met "op maat gemaakt" programma c.q. arrangement) beschikbaar voor bijv. allerlei evenementen en feesten alsmede voor korte of langere tochten en riviercruises in Nederland, België en Duitsland

Prijzen
Prijs bij min. duur: Op aanvraag
Minimale duur: 4 uur
Verlenguur: Op aanvraag
Evt. lege vaaruren: Op aanvraag
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie.

Hotelboot Angela Esmee kan in heel Nederland, België en Duitsland ingezet worden. Natuurlijk moet de plaats wel via het water bereikbaar zijn, maar wanneer u een bepaalde wens heeft, kunnen wij daar natuurlijk een goede oplossing voor bieden.