Anna Maria Agnes - Hotelboot

Regio Rotterdam
Min. 10
Max. 72
Zonnedek
Dansvloer
Mindervalidentoilet
Prijs bij min. duur
Op aanvraag
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Anna Maria Agnes - Hotelboot

Riviercruisers zijn een aparte tak van sport binnen de chartervaart doordat deze schepen maandenlang door het Europese vasteland cruisen, met toeristen die afkomstig zijn uit de hele wereld.

De charterprijzen zijn altijd op aanvraag omdat er een vaarplan op maat wordt gemaakt. Het is -buiten het toeristenseizoen (april tot en met september)- mogelijk om een schip voor een avond, een nacht, een weekend of langer te huren.

Aan boord van de comfortabele Anna Maria Agnes bevinden zich in totaal 36 slaaphutten die allemaal over laaggeplaatste eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met douche & toilet beschikken. Daarvan 24 hutten op het hoofddek en 12 hutten op het bovendek voor ca. 70 (max. 75) gasten. Enkele hutten beschikken over een derde bed als stapelbed.
De zeer ruime salon met grote zonwerende ramen beschikt over een restaurantgedeelte, een lounge met bar en kleine dansvloer. Het gehele schip is uitgerust met airconditioning.

Het gedeeltelijk overdekte zonnedek van het 72 meter lange schip biedt zitplaatsen (terrasstoelen en -tafels) voor alle gasten, alsmede een aantal ligstoelen.

Het schip is in de winter van 2004/2005 gerenoveerd en gemoderniseerd. In het voor- en naseizoen is het schip o.a. beschikbaar voor riviercruises, voor events, feesten en partijen, voor programma's die in overleg met u geheel op maat gemaakt kunnen worden, en als stilliggende hotelaccommodatie (bijv. bij beurzen en congressen) op diverse locaties in Nederland en Duitsland.

Prijzen
Prijs bij min. duur: Op aanvraag
Minimale duur: Op aanvraag
Verlenguur: Op aanvraag
Evt. lege vaaruren: Op aanvraag
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons
  • (Trap)lift
  • Mindervalidentoilet

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie.

Hotelboot Anna Marie Agnes kan in heel Nederland, België en Duitsland ingezet worden. Natuurlijk moet de plaats wel via het water bereikbaar zijn, maar wanneer u een bepaalde wens heeft, kunnen wij daar natuurlijk een goede oplossing voor bieden.