Barcelona - Evenementenschip (niet meer in de vaart)

Regio Rotterdam
Min. 125
Max. 600
Zonnedek
Dansvloer
Mindervalidentoilet
Prijs bij min. duur
€ 2.650,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Barcelona - Evenementenschip

Het partyschip Barcelona:

Alle drie de salons hebben een eigen karakter en door het gebruik van eigentijdse decoratiematerialen zult u zich er als een vis in het water voelen. Of het nu gaat om een (meerdaagse) productpresentatie, een workshop, een spetterend (thema) bedrijfsfeest, een besloten vergadering of een romantische bruiloft, het kan allemaal.

Meerdere entertainmentvormen aan boord is dus zeer goed mogelijk en geeft dan ook zeker een toegevoegde waarde aan uw evenement. Ongestraft een 'gokje' wagen in het casino aan boord? Live-band of discoshow in een andere salon? Het één sluit het ander niet uit op deze partyboot!

De centrale ontvangsthal: vanuit de riante ontvangsthal kunt u naar 3 ruime salons die op verschillende manieren met elkaar in open verbinding staan, maar desgewenst afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden. De spectaculaire buffetlift in het hart van het schip presenteert heerlijke gerechten die in de kombuis bereid zijn, maar deze lift kunt u ook gebruiken om eventueel uw eigen producten te presenteren.

De achtersalon: deze salon laat zich even gemakkelijk omtoveren in een feestzaal met sta-tafels, keurig gedekte tafels en ruimte voor een band, als in een presentatieruimte met bioscoop-opstelling. De salon biedt voldoende ruimte en door het vele glas hebben de gasten een perfect zicht op de omgeving.

De voorsalon: ook deze salon biedt een geweldig zicht op de omgeving en is voorzien van een scharnierend koepelraam in het dak, dat voor een heerlijk ruime en lichte sfeer zorgt. Centraal in de vloer zit een glazen plaat die zicht biedt op de ondergelegen salon.

De voor-ondersalon: precies onder de voorsalon bevindt zich nog een zeer praktische ruime salon. Doordat er -naast de sfeerverlichting- ook licht binnenkomt via de glazen plafondplaat hebben de gasten niet het idee dat ze zich onderin het schip bevinden.

Het zonnedek: het MS. Barcelona beschikt over één van de grootse buitendekken van Nederland. Op dit riante zonnedek kunt u even een frisse neus halen, genieten van het prachtige uitzicht of misschien wel een satéetje halen van de barbecue. Vanaf dit dek kunnen de gasten natuurlijk altijd even een kijkje nemen in de stuurhut en een praatje maken met de kapitein.

Kortom: Het partyschip Barcelona is gelegen in Amsterdam, maar kan op vele plaatsen in Nederland voor komen varen voor een spetterend feest, een productpresentatie of voor de viering van een bedrijfsjubileum.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 2.650,00
Minimale duur: 4 uur
Verlenguur: € 600,00
Evt. lege vaaruren: € 300,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 3 of meer salons
  • Mindervalidentoilet
Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie.

Omgeving Rotterdam

De vaarroutes en de op- en afstapplaatsen zijn in overleg te bepalen.

De Barcelona vaart het gehele jaar door o.a. naar de Maasvlakte, Drechtsteden, Schoonhoven, Gouda, Haringvliet etc.

Vaarroute suggesties:

1 Havenrondvaart van ca. drie uur van Rotterdam naar het botlek gebied. Via Pernis, Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam.

2 Havenrondvaart van ca. vijf uur. van Rotterdam naar de Maasvlakte. Via
stormvloedkering, Hoek van Holland, Maasvlakte, Rozenburgsluis, Pernis,
Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam

3 Vaartocht van minimaal vijf uur rond het eiland van IJsselmonde. Via de
Brienenoordbrug over de Noord (Kinderdijk), langs Dordrecht en vervolgens
over de Oude Maas naar Pernis, via het havengebied en de skyline van Rotterdam

Dordrecht
Deze route lijkt veel op die van Kinderdijk, maar we varen verder over de Noord, langs Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht. We meren in Dordt, de oudste stad van Nederland, af. Hiervandaan heeft u prachtig uitzicht over het knooppunt van de drie drukbevaren rivieren. In het oude centrum kunt u de "sprekende gevel" route bewandelen, musea bezoeken etc.

Rondje IJsselmonde
Vertrekkende vanaf het Haringvliet in Rotterdam varen we over de Nieuwe Maas langs IJsselmonde en Bolnes tot we uitkomen bij de Noord. We varen langs Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht, tot we aankomen bij Dordrecht. Na Dordrecht gaan we verder de Oude Maas op en passeren na enige tijd Spijkenisse. Vervolgens komen we weer uit op de Nieuwe Maas en varen we weer terug naar het Haringvliet.

Schoonhoven
We varen over de Nieuwe Maas, langs IJsselmonde, Krimpen a/d IJssel en Lekkerkerk de rivier de Lek op richting Schoonhoven. Onderweg trekt een typisch Hollands landschap aan u voorbij met molens, kronkelende dijkjes met groene uiterwaarden en uitgestrekte weilanden met koeien en schapen.

Gouda
Vanuit Rotterdam varen we onder de Brienenoordbrug door. Als we bij Krimpen a/d IJssel zijn gaan we de Hollandsche IJssel op, een vrij smalle, kronkelende rivier. U ziet een typisch Hollands landschap met oude dorpjes. Gouda heeft een historisch centrum waar veel te zien is.

Haventocht
Vanuit het Haringvliet gaan we de Nieuwe Maas op. We gaan in westelijke richting en varen onder de Willems- en Erasmusbrug door richting Euromast en 's werelds grootste zeehaven. We gaan de Waal- en Eemhaven in, langs imposante oceaanstomers en industrie. De tocht kan worden uitgebreid in oostelijke richting tot de Van Brienenoordbrug of Kinderdijk.

Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland
We varen de Maas op en passeren Heyplaat, diverse havens, en komen bij Schiedam voor een bezoek aan de distilleerderij. Verderop liggen de plaatsen Vlaardingen en Maassluis. Op weg naar Maassluis passeren we de Botlek met zijn olieraffinaderijen. Het is vooral bijzonder om de tienduizenden lichtjes te zien bij avond. De tocht is ook uit te breiden naar Hoek van Holland, waar de Maeslantkering zeer interessant is.

Kinderdijk
Kinderdijk is één van Nederlands grootste historische trekpleisters. Nergens anders in Nederland is de molendichtheid zo groot als in Kinderdijk. We varen over de Nieuwe Maas, langs IJsselmonde en Bolnes tot we uitkomen bij de Noord. We meren vlakbij de molens aan. Uiteraard kunt u ook een authentieke molen bekijken

Maar ook als u uit een andere plaats wilt vertrekken zijn hier alle mogelijkheden voor. Bijvoorbeeld: Amsterdam, Lelystad, Utrecht, IJmuiden, Tiel. Maar ook Oostwaarts naar bijvoorbeeld Kampen en Lemmer.

Het partyschip is in het hele land goed inzetbaar, en wij hebben voor diverse plaatsen speciale voorvaartarieven afgesproken met deze rederij. Vraag ons naar de voorwaarden.