BOOT Zaandam B - Partyboot

Regio Amsterdam
Min. 25
Max. 100
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
€ 1.580,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

BOOT 2 - Partyboot

Partyschip "BOOT 2" is net als haar zusterschip BOOT 1 geheel gerenoveerd. Verfrissend, modern en gezellig. Op Partyschip BOOT 2 gaan maximaal 100 feestgangers. Maar ook met 30 man is het prima vertoeven op onze grote zonnedek. Ze serveren je graag een lekker verfrissend drankje terwijl je in een zitzak mijmert hoe goed het leven toch eigenlijk wel niet is. Een eigen DJ meenemen is aan te raden om het feest helemaal af te maken. Maar heb je geen eigen DJ,… dan draaien zij wel een leuk zomers plaatje voor je! De catering,… verrassend voordelig. Zo wordt een feest geven weer leuk!

Het schip heeft 1 grote bovenzaal met barfaciliteiten. Beneden in het schip bevindt zich nog een gezellige lounge, waar het heerlijk rustige kletsen is als het feest boven tot zijn hoogtepunt stijgt! Feesten en walking diners tot 100 personen zijn mogelijk. Sitting diners kunnen maximaal tot 45 personen in de grote bovenzaal.

De flexibele bemanning kan alles voor u regelen,... dus heeft u gekke verzoeken of themafeesten in gedachte: laat het ons weten!

Geluidsapparatuur en lichten:
Het schip is uitgerust met een DJ-Booth met proffesionele pioneer cd spelers, JBL speakers en diverse lichteffecten. Natuurlijk is het ook mogelijk je eigen apparatuur mee te nemen als je dit wenst.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 1.580,00
Minimale duur: 4 uur
Verlenguur: € 395,00
Evt. lege vaaruren: € 250,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 1 salon
Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie.

Het schip is gelegen in de regio Amsterdam. Het schip is hier een goede bekende, dus vanzelfsprekend kunt u hier varen. De tocht kan voeren over het IJ en/of langs de KNSM eilanden met de wisselende architectuur. Ook een tocht over de randmeren of het IJsselmeer behoort tot de mogelijkheden. Het schip is te groot voor de grachten.
U kunt ook een Amsterdam-Noordje varen: deze vaartocht is een schitterend traject vanaf de noordelijke zijde van Amsterdam, langs de Zaan, richting IJmuiden. Daarna steekt de kapitein het Noordzeekanaal over en vaart terug richting Centraal Station. Natuurlijk vergeten we niet voorbij te varen langs de Passengers Terminal Amsterdam, het Bimhuis en de gerestaureerde en nieuw gebouwde pakhuizen.
Ook de Kop van Java, de KNSM eilanden en Blijburg zijn goed te zien.
Kortom: een gevarieerde vaarroute, waarbij Amsterdam vanaf een ander oogpunt bewonderd wordt!
Maar ook als u uit een andere plaats wilt vertrekken zijn hier alle mogelijkheden voor. Bijvoorbeeld: Rotterdam, Lelystad, Utrecht, IJmuiden, Tiel. Maar ook Oostwaarts naar bijvoorbeeld Kampen en Lemmer.
Wij hebben voor diverse plaatsen speciale voorvaartarieven afgesproken met deze rederij. Vraag ons naar de voorwaarden.
Het schip is in het hele land goed inzetbaar.