Bounty

Regio Muiden
Min. 15
Max. 50
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
€ 1.099,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Bounty

Een prachtige twee-mast brigantijn ligt op u te wachten in Bataviahaven, Lelystad.

Zij heeft alles aan boord voor een onvergetelijke dag met familie, vrienden of zakenrelaties. Dit schip biedt voor elke gelegenheid een passend arrangement.

Of u nu aan boord wilt trouwen of receptie houden, een verjaardags- of jubileumfeest geeft of uw zakelijke relaties of personeel een themadag met presentaties wilt bezorgen, de Bounty is prachtig en haar crew staat helemaal tot uw beschikking.

In 1965 was dit schip nog hard aan het werk, als viskotter op de Noordzee en de Waddenzee. In 2004 onderging zij een geslaagde transformatie tot luxe zeilend schip, volgens de nieuwste Europese regelgeving gebouwd. Voor u betekent dat veiligheid, stabiliteit en comfort op de soms woelige Nederlandse wateren. Dit vierkant getuigde schip is oogstrelend. De Bounty is ingericht met gevoel voor traditie en gezelligheid.

Het schip leent zich uitstekend voor gezelschappen van 15 tot maximaal 50 personen. Aan boord, benedendeks, is een professionele keuken waar onze chef-kok de heerlijkste hapjes en gerechten tevoorschijn tovert. Of u nu een uitgebreid grill- of stamppotbuffet zoekt of lekkere Spaanse of Hollandse hapjes, het kan allemaal. Natuurlijk bieden wij ook catering op maat.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 1.099,00
Minimale duur: 4 uur
Verlenguur: € 250,00
Evt. lege vaaruren: Op aanvraag
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons

U kunt onze cateringlijst gemakkelijk downloaden door op onderstaande link te klikken. Bijgevoegd bestand is in PDF. Nog geen PDF-reader? Kik hier om Adobe Reader te downloaden.

Klik hier om de cateringlijst te downloaden

 -