Brandaris (Berenboot)

Regio Rotterdam
Min. 50
Max. 150
Prijs bij min. duur
€ 1.200,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Brandaris (Berenboot)

Een gezellige, sfeervolle locatie!
Partyboot en Restaurantschip De Brandaris is een bijzondere verschijning op het water!

De Brandaris is in Rotterdam bekend als "de Berenboot" het varende buffet restaurant van de bekende Beren restaurants.  Maar de Brandaris is veel meer! In te zetten voor rondvaarten, bijeenkomsten, lunches, diners of een gezellige feest avond. Dit alles kan met of zonder buffet. De Brandaris is de gezelligheid binnen Partyservice Nederland. Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat Partyschip De Brandaris uniek is op het water. Aan boord van de Brandaris bevinden zich 3 etages en een buffet lift, waardoor het buffet uit de "grond" komt. Benedendeks vinden wij de keuken, toiletten en bemanningsverblijven. Op de begane grond, de voorsalon met Bar en de Achtersalon met de buffet lift.  Op het bovendek een "stamtafel" ruimte en de bovensalon. Natuurlijk is er ook een gezellig buitendek.
Nostalgisch van buiten en sfeervol en warm van binnen dat is in het kort de beste omschrijving van partyschip de Brandaris.

De Brandaris is uitermate geschikt als varend restaurant, maar zeker goed inzetbaar voor recepties, lunches en feestavonden tot 150 gasten.  Haast alles kan en mag aan boord van deze gezellige varende locatie.

Het schip biedt tal van mogelijkheden. Van een zakelijke bijeenkomst tot een gezellig familiefeest. Haast alles kan!

VoorSalon
De voorsalon heeft een gezellige bar en beschikt over een 34 zitplaatsen en heeft een rustieke, gezellige uitstraling.
 
Achter Salon
De Achtersalon heeft een bijzondere verrassing!  Een heuse buffet lift, waardoor uw gasten aangenaam verrast zullen worden. Na het eten zakt het buffet weer weg en is dit uitermate geschikt als dansvloer. De naam zegt het al, de Achtersalon bevindt zich aan de achterkant van het schip en is gezellig ingedeeld met zitjes. In deze ruimte heeft u tijdens de vaart een perfect uitzicht.

Boven dek
Het Bovendek beschikt over een vide, waardoor men naar beneden kan kijken als de gasten een dansje wagen op de dansvloer. Deze ruimte geeft een mooi uitzicht over het water.

Stam tafel
Een bijzonder plekje op de Brandaris is de "stamtafel" een ruimte tot circa 10 personen en bijzonder geschikt om gezellig bij te kletsen en te genieten van omgeving en de vaart

Buiten dek
Naast de ruimte van de stamtafel en op het achterdek kan met heerlijk genieten van de frisse buitenlucht en mooie zonsondergangen. Op het buitendek staan ook wat verschillende bankjes waar de gasten plaats kunnen nemen.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 1.200,00
Minimale duur: 2 uur
Verlenguur: € 325,00
Evt. lege vaaruren: € 260,00
Faciliteiten
  • 2 salons

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

Omgeving Rotterdam
De vaarroutes en de op- en afstapplaatsen zijn in overleg te bepalen.
Partyboot Brandaris vaart het gehele jaar door o.a. naar de Maasvlakte, Drechtsteden, Schoonhoven, Gouda, Haringvliet etc.

Vaarroute suggesties:

1
Havenrondvaart van ca. drie uur van Rotterdam naar het botlek gebied. Via Pernis, Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam.

2
Havenrondvaart van ca. vijf uur. van Rotterdam naar de Maasvlakte. Via
stormvloedkering, Hoek van Holland, Maasvlakte, Rozenburgsluis, Pernis,
Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam

3
Vaartocht van minimaal vijf uur rond het eiland van IJsselmonde. Via de
Brienenoordbrug over de Noord (Kinderdijk), langs Dordrecht en vervolgens
over de Oude Maas naar Pernis, via het havengebied en de skyline van Rotterdam

Dordrecht
Deze route lijkt veel op die van Kinderdijk, maar we varen verder over de Noord, langs Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht. We meren in Dordt, de oudste stad van Nederland, af. Hiervandaan heeft u prachtig uitzicht over het knooppunt van de drie drukbevaren rivieren. In het oude centrum kunt u de "sprekende gevel" route bewandelen, musea bezoeken etc.

Rondje IJsselmonde
Vertrekkende vanaf het Haringvliet in Rotterdam varen we over de Nieuwe Maas langs IJsselmonde en Bolnes tot we uitkomen bij de Noord. We varen langs Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht, tot we aankomen bij Dordrecht. Na Dordrecht gaan we verder de Oude Maas op en passeren na enige tijd Spijkenisse. Vervolgens komen we weer uit op de Nieuwe Maas en varen we weer terug naar het Haringvliet.

Schoonhoven
We varen over de Nieuwe Maas, langs IJsselmonde, Krimpen a/d IJssel en Lekkerkerk de rivier de Lek op richting Schoonhoven. Onderweg trekt een typisch Hollands landschap aan u voorbij met molens, kronkelende dijkjes met groene uiterwaarden en uitgestrekte weilanden met koeien en schapen.

Gouda
Vanuit Rotterdam varen we onder de Brienenoordbrug door. Als we bij Krimpen a/d IJssel zijn gaan we de Hollandsche IJssel op, een vrij smalle, kronkelende rivier. U ziet een typisch Hollands landschap met oude dorpjes. Gouda heeft een historisch centrum waar veel te zien is.

Haventocht
Vanuit het Haringvliet gaan we de Nieuwe Maas op. We gaan in westelijke richting en varen onder de Willems- en Erasmusbrug door richting Euromast en 's werelds grootste zeehaven. We gaan de Waal- en Eemhaven in, langs imposante oceaanstomers en industrie. De tocht kan worden uitgebreid in oostelijke richting tot de Van Brienenoordbrug of Kinderdijk.

Delfshaven
We varen de Nieuwe Maas op en meren aan bij de waternetsteiger Schiemond, op 5 minuten loopafstand van Delfshaven. Hier gaan we van boord en kunnen we genieten van deze voormalige voorhaven van Delft. Hier herleven vervlogen tijden van Rotterdam. De stadsbrouwerij, de tingieterij, de korenmolen en distilleerderketel laten oude ambachten tot leven komen. Museum De Dubbelde Palmboom laat Rotterdam door de eeuwen heen zien.

Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland
We varen de Maas op en passeren Heyplaat, diverse havens, en komen bij Schiedam voor een bezoek aan de distilleerderij. Verderop liggen de plaatsen Vlaardingen en Maassluis. Op weg naar Maassluis passeren we de Botlek met zijn olieraffinaderijen. Het is vooral bijzonder om de tienduizenden lichtjes te zien bij avond. De tocht is ook uit te breiden naar Hoek van Holland, waar de Maeslantkering zeer interessant is.