Catharinaplaat - Partyboot

Regio Biesbosch
Min. 60
Max. 225
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
€ 2.000,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Catharinaplaat - Partyboot

Het partyschip Catharinaplaat: Mede door de geringe diepgang is dit partyschip geschikt om door het Biesbosch-gebied te varen, maar ook daarbuiten is zij goed inzetbaar: Rotterdam met de indrukwekkende skyline ligt immers om de hoek!

Dit schip heeft alles dat u van een partyschip mag verwachten; een luxe afgewerkt interieur, prachtig model schip en een goede kombuis met uitstekende catering en gastvrije bediening.

Deze partyboot is uitgerust met radar, mobilofoon, marifoons, geluidsinstallatie 220/380 volt wisselstroom

Benedensalon De sfeervolle salon is ingericht met los meubilair en biedt zitplaats aan 125 personen. Ook bevinden zich hier een goed geoutilleerde luxe bar en de toiletgroep.

Bovensalon Ook hier vindt u los meubilair, een bar en een toiletgroep. Deze salon biedt zitplaast aan ca. 100 personen. Vanuit deze salon is er toegang tot het achterdek, dat plaats biedt aan 50 personen. Vanaf af dit dek is er toegang tot het panoramadek bovenop het schip.

Zonnedek Het panoramadek is uitgerust met zitjes en biedt plaats aan ruim 200 passagiers. Dé plaats om van de omgeving te genieten...

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 2.000,00
Minimale duur: 2 uur
Verlenguur: € 300,00
Evt. lege vaaruren: € 200,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons
  • (Trap)lift

U kunt onze cateringlijst gemakkelijk downloaden door op onderstaande link te klikken. Bijgevoegd bestand is in PDF. Nog geen PDF-reader? Kik hier om Adobe Reader te downloaden.

Klik hier om de cateringlijst te downloaden

Partyboot Catrarinaplaat: vanaf de bekende en gezellige twee uur durende Biesboschtocht tot en met een compleet verzorgde dagtocht met bezoek aan Slot Loevestein of het Rotterdamse havengebied behoren tot onze mogelijkheden.

Het Nationaal Park de Biesbosch is een uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen o.a. door zijn uniek landschap, brede en smalle kreken, spaarbekkens voor de drinkwatervoorziening en natuurlijk de bevers.


De bevers komen sinds 1988 weer in de Biesbosch voor en zijn uitgezet door Staatsbosbeheer. De bevers komen uit het Elbegebied in Duitsland. De dieren leven van de bast van struiken en bomen. Volgens de laatste telling van Staatsbosbeheer leven er zo'n 100 bevers in de Biesbosch.

De eeuwenoude getijdendelta heeft door de aanleg van de Deltawerken z'n grote getijdenwerking verloren. Toch bedraagt het getijdenverschil nog steeds zo'n 40 cm. De Biesbosch behoort tot de grootste waardevolle natuurgebieden van ons land en mag zich dan ook Nationaal Park noemen.

Sinds 2002 heeft de Biesbosch er een 'nieuw' stuk natuur bij gekregen namelijk de Aakvlaai. Tot voor kort was dit een polder met agrarische bestemming. Nu heeft het drie andere bestemmingen gekregen te weten: recreatie, natuur en ruimte voor de rivier. Het is een verrassend paradijs geworden voor elke natuurliefhebber.