Columbus

Regio Kerkdriel
Min. 50
Max. 350
Prijs bij min. duur
€ 1.495,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Columbus

Partyschip Columbus: een partyschip dat haar eigen persoonlijkheid uitstraalt en doet denken aan de tijd dat passagiersschepen nog een echt robuuste en romantische sfeer moesten uitademen. De Columbus dateert uit 1920 en toen ter tijd was zij al niet weg te denken op de woelige voormalige Zuiderzee. Ook nu is zij niet weg te denken uit de Nederlandse partyvaart door de vele vaartochten op alle mogelijke Nederlandse wateren die zij heeft gemaakt.

Als het schip aanlegt bij een ponton, lage kade of aan een lage steiger komen de gasten via het gangboord aan de zijkant van het schip aan boord.

Bij laag water (of een hoge kade) komen de gasten via het voordek aan boord: hier is een constructie opgesteld die ervoor zorgt dat de loopplank vanaf de kade op een plateau uitkomt. Vanaf dit plateau ligt een tweede loopplank naar dekniveau.

De bar: de trouwe bargasten kunnen zich terugtrekken aan de riante bar voor een glaasje en een goed gesprek. De bar is voorin het schip op het hoofddek.

Tussen de bar en de benedensalon is de brede, centrale trap die de boven- en benedensalon verbindt, zodat het gezelschap niet onnodig verdeeld raakt.

Benedensalon: de grote dansvloer leent zich uitstekend voor een swingend feest met live-band of drive-in disco, maar hier kan ook een buffet worden opgesteld met keurig ingedekte tafels. Of heeft u uw zakenrelaties of werknemers iets te presenteren? De stoelen kunnen dan desgewenst in een theateropstelling geplaatst worden en de bovensalon staat ingedekt voor de lunch of een afsluitend diner.

Bovensalon: genieten van heerlijke gerechten, bijvoorbeeld in de fraai ingerichte bovensalon die u eveneens toegang geeft tot het ruime zonnedek. Ook deze ruimte is flexibel in te delen. Voorin de bovensalon bevindt zich de stuurhut, waar de kapitein altijd in is voor een praatje.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 1.495,00
Minimale duur: 3 uur
Verlenguur: € 350,00
Evt. lege vaaruren: € 195,00
Faciliteiten
  • 1 salon

 Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

De thuishaven van dit partyschip is Kerkdriel. Hier vandaan kunnen vele routes gevaren worden. Natuurlijk over de zandmeren maar denk ook aan Gorinchem, Tiel, Dordrecht, Biesbosch en zelfs Rotterdam. Natuurlijk hangen de mogelijkheden samen met het aantal gebruiksuren. Met deze partyboot kunt u dus alle kanten op!