Contessa

Regio Rotterdam
Min. 20
Max. 75
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
€ 1.735,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Contessa - Partyboot

Het partyschip Contessa
Dit luxe jacht met rijke historie is overwegend in haar oude stijl gelaten. Enkele aanpassingen zijn natuurlijk nodig en wenselijk om het schip te laten varen in de moderne tijden. Zo zijn alle moderne navigatiesnufjes aan boord. Ook de geluidsinstallatie is met alle goede wil van de wereld niet ouderwets te noemen. Maar alles is gedaan om de uitstraling zo mooi te laten als zij vroeger geweest is. En wij mogen concluderen dat dit uitstekend gelukt is.

De hoofdsalon

(60m2) is vrij in te richten. Dit heeft als resulataat dat het schip eigenlijk overal voor te gebruiken is. Bruiloften, verjaardagen, presentaties, brainstormsessies, rondvaarten, vergaderingen en ga zo maar door. Verder is de salon voorzien met een zeer goede geluidsinstallatie, een bar en luxe zitjes bij de open haard aan de boegzijde. Aan de buitenzijde is het gangboord overdekt en voorzien van verlichting.


Het zonnedek

Hier is het natuurlijk heerlijk genieten van de omgeving, het varen en het uitzicht. Hier stapt u ook zo de ruime stuurhut binnen. De kapitein geeft graag uitleg.

Benedendek

Hier bevindt zich de buffetsalon. Hier kunnen u en uw gasten beginnen met het genieten van de met zorg bereide gerechten.

Historie
De Contessa is van origine een Amerikaans motorjacht wat in Florida gebouwd is in opdracht van schrijver Carl M. Heintz in 1965. Deze heer heeft met het schip vele plekken op deze wereld bezocht.
In oktober 1998 is het schip opgekocht en omgebouwd tot een uitzonderlijk luxe charterjacht met een ruime smaakvol ingerichte salon en aparte zithoek met de eerder genoemde authentieke open haard.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 1.735,00
Minimale duur: 3 uur
Verlenguur: € 495,00
Evt. lege vaaruren: € 495,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons
Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie.

Omgeving Rotterdam
De vaarroutes en de op- en afstapplaatsen zijn in overleg te bepalen.
Wij varen het gehele jaar door o.a. naar de Maasvlakte, Drechtsteden, Schoonhoven, Gouda, Haringvliet etc.

Vaarroute suggesties:

1 Havenrondvaart van ca. drie uur van Rotterdam naar het botlek gebied. Via Pernis, Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam.
2 Havenrondvaart van ca. vijf uur. van Rotterdam naar de Maasvlakte. Via stormvloedkering, Hoek van Holland, Maasvlakte, Rozenburgsluis, Pernis, Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam
3 Vaartocht van minimaal vijf uur rond het eiland van IJsselmonde. Via de Brienenoordbrug over de Noord (Kinderdijk), langs Dordrecht en vervolgens over de Oude Maas naar Pernis, via het havengebied en de skyline van Rotterdam

Dordrecht
Deze route lijkt veel op die van Kinderdijk, maar we varen verder over de Noord, langs Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht. We meren in Dordt, de oudste stad van Nederland, af. Hiervandaan heeft u prachtig uitzicht over het knooppunt van de drie drukbevaren rivieren. In het oude centrum kunt u de "sprekende gevel" route bewandelen, musea bezoeken etc.

Rondje IJsselmonde
Vertrekkende vanaf het Haringvliet in Rotterdam varen we over de Nieuwe Maas langs IJsselmonde en Bolnes tot we uitkomen bij de Noord. We varen langs Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht, tot we aankomen bij Dordrecht. Na Dordrecht gaan we verder de Oude Maas op en passeren na enige tijd Spijkenisse. Vervolgens komen we weer uit op de Nieuwe Maas en varen we weer terug naar Rotterdam

Schoonhoven
We varen over de Nieuwe Maas, langs IJsselmonde, Krimpen a/d IJssel en Lekkerkerk de rivier de Lek op richting Schoonhoven. Onderweg trekt een typisch Hollands landschap aan u voorbij met molens, kronkelende dijkjes met groene uiterwaarden en uitgestrekte weilanden met koeien en schapen.