Corona update

Stop Corona

Het zijn lastige tijden voor ons allemaal, maar uiteindelijk gaat ook deze crisis weer over en alleen dát is al reden genoeg voor een feestje!

Daarnaast kunnen we uiteindelijk alle feesten inhalen van het afgelopen anderhalf jaar, en van de periode waarin we nu zitten. We hebben al veel vaarten van afgelopen jaar verplaatst naar een latere datum en dit leidt ertoe dat veel data in 2022 reeds bezet zijn of in optie staan, maar binnen onze mogelijkheden van meer dan 100 partyschepen in heel Nederland beschikken wij over voldoende capaciteit en kunnen wij u in overleg altijd een passende oplossing bieden.

Champagne glazen

U kunt dus gewoon een boeking plaatsen! Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt boeken geldt voor boekingen die in deze onzekere tijd gemaakt worden het volgende:

Annulering en verplaatsen:

- De vaart kan niet doorgaan door een verbod door de overheid: kostenloos verzetten naar een andere datum met voorrang voor de gewenste nieuwe datum, of kostenloos annuleren.

 

 

 

 

Belangrijk om te weten: regelgeving vanuit de overheid

Hoofdregel: de horeca (en onze branche dus ook) zijn tot minimaal 14 januari gesloten. Wij mogen dus niet uitvaren.

 

Goed om te weten:

Wij beschikken over schepen met een capaciteit van 5 tot 1500 personen. Dit betekent dat wij ook met de 1,5 meter regel straks weer prima uit de voeten kunnen door een ‘oversized’ schip in te zetten. Hopelijk is dat niet te lang meer nodig, maar als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat!