Corona update

Stop Corona

Het zijn lastige tijden geweest voor ons allemaal, maar uiteindelijk gaat nu ook deze crisis weer over en alleen dát is al reden genoeg voor een feestje!

Daarnaast kunnen we uiteindelijk alle feesten inhalen van de afgelopen twee jaar. We hebben al veel vaarten van de afgelopen periode verplaatst naar een latere datum en dit leidt ertoe dat veel data in 2022 reeds bezet zijn of in optie staan, maar binnen onze mogelijkheden van meer dan 100 partyschepen in heel Nederland beschikken wij over voldoende capaciteit en kunnen wij u in overleg altijd een passende oplossing bieden.

Champagne glazen

U kunt dus gewoon een boeking plaatsen! Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt boeken geldt voor boekingen die in deze onzekere tijd gemaakt worden het volgende:

Annulering en verplaatsen:

- De vaart kan niet doorgaan door een verbod door de overheid: kostenloos verzetten naar een andere datum met voorrang voor de gewenste nieuwe datum, of kostenloos annuleren.

 

 

 

 

Belangrijk om te weten: regelgeving vanuit de overheid

Voor vaarten tot 500 personen zijn er geen beperkingen: dus geen QR-code, geen minimale afstand en geen PRC test-verplichting.

 

Bij evenementen waar meer dan 500 gasten komen is een negatieve test verplicht.

 

Goed om te weten:

Wij beschikken over schepen met een capaciteit van 5 tot 1500 personen. Dit betekent dat wij desgewenst ook met de 1,5 meter regel prima uit de voeten kunnen door een ‘oversized’ schip in te zetten.