Frisia - Partyboot

Regio Zeeland
Min. 30
Max. 350
Zonnedek
Dansvloer
Mindervalidentoilet
Prijs bij min. duur
€ 900,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Frisia - Partyboot

Het partyschip MS. Frisia bevaart de Zeeuwse wateren en is geschikt voor diverse groepsgrootten. Het schip is gebouwd in 1962, en is 40 meter lang en 8 meter breed.

Al het meubilair staat los, waardoor het mogelijk wordt een gedeeltelijk staand feest te houden voor 350 personen.

Het schip beschikt over een door de Zonneboelm goedgekeurd mindervalidentoilet.

Bovensalon:
Bij kleine groepen wordt alleen de bovensalon gebruikt. Hier is geen dansvloer, maar wel de mogelijkheid om naar buiten te gaan. In restaurantopstelling heeft dit dek een capaciteit van 100 personen.

Benedensalon
Bij grotere groepen gaat ook de benedensalon open, waar ook de dansvloer ligt. Het schip heeft op dit dek een aangepast toilet, en de gehele verdieping is rolstoel toegankelijk. De bovensalon is te bereiken via een mindervaliden-stoeltjes lift.

Zonnedek
Er is hebben een zonnedek voor 120 personen (bovenop). Het dek achter de bovensalon wordt in de zomer een tent geplaatst. Deze tent kan als overkapping worden gebruikt bij bijvoorbeeld een barbecue, of kan als rokersruimte dienen. Feitelijk is het dus eigenlijk een uitbreiding van de bovensalon.

In de winter gaat deze tent er af. Het waait op Zeeland altijd stevig, en ze willen de tent graag heel houden.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 900,00
Minimale duur: 3 uur
Verlenguur: € 225,00
Evt. lege vaaruren: € 225,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons
  • Mindervalidentoilet
Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie.

De thuishaven van het partyschip is St-Annaland. Het schip vaart over het algemeen over de Oosterschelde, maar vanzelfsprekend is het mogelijk om het schip naar de door u uitgekozen locatie te varen om op te stappen.

Havens als Zierikzee, Tholen, Bergen op Zoom, Antwerpen, Middelburg en Rotterdam zijn gebruikelijke havens waar het schip regelmatig komt.