Gemini 2 - Partyboot

Regio Rotterdam
Min. 20
Max. 100
Zonnedek
Prijs bij min. duur
€ 1.000,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Gemini 2 - Partyboot

Het partyschip MS. Gemini 2 is een gezellig schip met de nodige voorzieningen. Denkt u aan een goed gevulde bar, een professionele kombuis en bijbehorende kok. Hier worden simpele lunches, heerlijke borrelhapjes en uitgebreide luxe buffetten bereid.

Afhankelijk van de groepsgrootte is het mogelijk om de dansvloer te benutten. Maar deze ruimt kan natuurlijk ook als gezellige receptieruimte of als zitgelegenheid gebruikt worden.

Een bezoek aan de stuurhut is ook mogelijk. Dit is mogelijk wanneer u via de trap het zonnedek bent betreden. Hier kunnen u en uw gasten de werkzaamheden van de stuurman gade slaan.

Tevens beschikt het schip over een groot zonnedek. Bij mooi weer natuurlijk een heerlijke plek om de omgeving aan u voorbij te zien trekken.U en uw gasten zullen zich aan boord snel thuis voelen. Hier zorgen de kapitein en bemanning wel voor.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 1.000,00
Minimale duur: 2 uur
Verlenguur: € 275,00
Evt. lege vaaruren: € 125,00
Faciliteiten
  • Zonnedek
  • 1 salon
Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie.

Omgeving Rotterdam
De vaarroutes en de op- en afstapplaatsen zijn in overleg te bepalen.
Wij varen het gehele jaar door o.a. naar de Maasvlakte, Drechtsteden,
Schoonhoven, Gouda, Haringvliet etc.

Vaarroute suggesties:

1 Havenrondvaart van ca. drie uur van Rotterdam naar het botlek gebied. Via Pernis, Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam.
2 Havenrondvaart van ca. vijf uur. van Rotterdam naar de Maasvlakte. Via
stormvloedkering, Hoek van Holland, Maasvlakte, Rozenburgsluis, Pernis,
Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam
3 Vaartocht van minimaal vijf uur rond het eiland van IJsselmonde. Via de
Brienenoordbrug over de Noord (Kinderdijk), langs Dordrecht en vervolgens
over de Oude Maas naar Pernis, via het havengebied en de skyline van Rotterdam

Dordrecht
Deze route lijkt veel op die van Kinderdijk, maar we varen verder over de Noord, langs Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht. We meren in Dordt, de oudste stad van Nederland, af. Hiervandaan heeft u prachtig uitzicht over het knooppunt van de drie drukbevaren rivieren. In het oude centrum kunt u de "sprekende gevel" route bewandelen, musea bezoeken etc.

Schoonhoven
We varen over de Nieuwe Maas, langs IJsselmonde, Krimpen a/d IJssel en Lekkerkerk de rivier de Lek op richting Schoonhoven. Onderweg trekt een typisch Hollands landschap aan u voorbij met molens, kronkelende dijkjes met groene uiterwaarden en uitgestrekte weilanden met koeien en schapen.
Gouda
Vanuit Rotterdam varen we onder de Brienenoordbrug door. Als we bij Krimpen a/d IJssel zijn gaan we de Hollandsche IJssel op, een vrij smalle, kronkelende rivier. U ziet een typisch Hollands landschap met oude dorpjes. Gouda heeft een historisch centrum waar veel te zien is.

Brielle
We varen over de Nieuwe Maas in westelijke richting en gaan bij Vlaardingen de Oude Maas op. Dan door het Hartelkanaal langs Spijkenisse, Heenvliet en Zwartewaal. Brielle is een voormalige vestingstad. U kunt de stadsgevangenis, het Kruithuis enz. bekijken.

Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland
We varen de Maas op en passeren Heyplaat, diverse havens, en komen bij Schiedam voor een bezoek aan de distilleerderij. Verderop liggen de plaatsen Vlaardingen en Maassluis. Op weg naar Maassluis passeren we de Botlek met zijn olieraffinaderijen. Het is vooral bijzonder om de tienduizenden lichtjes te zien bij avond. De tocht is ook uit te breiden naar Hoek van Holland, waar de Maeslantkering zeer interessant is.

Kinderdijk
Kinderdijk is één van Nederlands grootste historische trekpleisters. Nergens anders in Nederland is de molendichtheid zo groot als in Kinderdijk. We varen over de Nieuwe Maas, langs IJsselmonde en Bolnes tot we uitkomen bij de Noord. We meren vlakbij de molens aan. Uiteraard kunt u ook een authentieke molen bekijken.