Grachtenboot 1

Regio Amsterdam
Min. 20
Max. 70
Prijs bij min. duur
€ 750,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Grachtenboot 1

Dat Amsterdam de mooiste grachten bezit weten ze over de hele wereld. Maar dat één van de mooiste grachten in Amsterdam, de fameuze Keizersgracht, is ontworpen en gebouwd door stadstimmerman Hendrick Jacobsz Staets is een goed bewaard geheim gebleven.

ONTDEK DE PARELS VAN AMSTERDAM
Daarom laten we u nu graag kennismaken met de schepen van Staets. Een dagje varen in Amsterdam staet voor luxe en stijl waar uw gezelschap wordt rondgevaren langs de mooiste plekken die Amsterdam te bieden heeft. Zo laten we u de parels van Amsterdam ontdekken en varen we natuurlijk langs de prachtige architectuur uit de gloriedagen van de 17e eeuw.

NIET ZOMAAR EEN RONDVAARTBOOT.
We stellen u voor aan twee hypermoderne duurzame rondvaartboten. Duurzaam doordat zij elektrisch varen op zonne-energie. Hypermodern omdat ook het ontwerp en alle faciliteiten aan boord van onze rondvaartboten ware klasse uitstralen. Zo bieden deze identieke schepen een fantastische ambiance om in stijl en luxe van al het moois in Amsterdam en omgeving te gaan genieten.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 750,00
Minimale duur: 2 uur
Verlenguur: € 375,00
Evt. lege vaaruren: € 225,00
Faciliteiten
  • 1 salon

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

DE GRACHTEN VAN AMSTERDAM: WERELDERFGOED!
Eindelijk was het in 2010 zover. De Amsterdamse grachten kregen de erkenning die het verdiende: de Singelgracht werd opgenomen in de Werelderfgoedlijst van Unesco. Dat het Hendrick Jacobsz Staets was als een van de architecten die in de 17e eeuw de Amsterdamse grachtengordel heeft bedacht is een goed bewaard geheim gebleven.

BELEEF DE 17E EEUWSE GRACHTENGORDEL
Op onze futuristische en hypermoderne rondvaartboot laten we u genieten van de Amsterdamse grachten uit de glorietijd van de 17e eeuw. Zo varen we langs alle bekende bezienswaardigheden en verrassen we u de gehele boottocht.

NIEUWE ARCHITECTUUR ROND HET IJ
Een boottocht in Amsterdam is pas compleet als ook de 'nieuwe grachten gordel' van Amsterdam is aanschouwd: de nieuwe architectuur van Amsterdam rond het IJ en het havengebied. Amsterdam, de stad die oud en nieuw op een wonderbaarlijke manier heeft weten te combineren! U beleeft uw stijlvolle boottocht in Amsterdam natuurlijk met Staets.