Grazyna - (niet meer in de vaart)

Regio Vecht
Min. 25
Max. 175
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
€ 2.995,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Grazyna - niet meer in de vaart

Het partyschip Grazyna heeft een goede mix tussen modern comfort en een nostalgische uitstraling. De grote ramen maken goed zicht naar buiten mogelijk. Niet onbelangrijk wanneer u over zo`n mooie rivier als de Vecht vaart met uw gezelschap.

De hoofdsalon is uitgerust met diverse tafels, een dansvloer en een bar. Deze salon is naar wens in te richten. Natuurlijk heeft u meer zitplaatsen tot uw beschikking waneer de dansvloer niet als zodanig benut hoeft te worden.

De achtersalon grenst aan het achterdek en is tevens de plaats waar het buffet gepresenteerd wordt. De buffettafel is zodanig geplaatst dat u rond het buffet kunt lopen.

Het achterdek is uitgerust met enkele zitjes. Maar bij mooi weer is ook het bovengelegen zonnedek met haar ruime afmetingen een ideale plaats om onder het genot van een drankje en hapje van de voorbij trekkende omgeving te genieten.

In het vooronder is ook een salon welke is uitgerust met een eigen bar. Deze salon kan tevens gebruikt worden als "kindersalon". Met DVD`s, spelcomputers en misschien zelfs wel ballonartiesten of speciale goochelaars voor kinderen zullen zij ook een onvergetelijke vaart hebben.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 2.995,00
Minimale duur: 3 uur
Verlenguur: € 200,00
Evt. lege vaaruren: € 150,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons
Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie.

Het partyschip Grazyna vaart voornamelijk op de Vecht. Op deze rustige en mooie rivier voelt u zich vast snel tot rust komen. De uitzichten op kaasboerderijen, theehuisjes en oude landhuizen zijn uniek in Nederland.

Een uitstapje naar bijvoorbeeld een kaasboerderij is natuurlijk mogelijk. Vraagt u ons naar de mogelijkheden.