Diana - Hotelboot

Regio Rotterdam
Min. 30
Max. 78
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
Op aanvraag
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Diana - Hotelboot

Riviercruisers zijn een aparte tak van sport binnen de chartervaart doordat deze schepen maandenlang door het Europese vasteland cruisen, met toeristen die afkomstig zijn uit de hele wereld.

De charterprijzen zijn altijd op aanvraag omdat er een vaarplan op maat wordt gemaakt. Het is -buiten het toeristenseizoen (april tot en met september)- mogelijk om een schip voor een avond, een nacht, een weekend of langer te huren.

Het motorpassagiersschip Diana is een klein schip met een unieke charme en stijl. Het gehele schip is voorzien van airconditioning.

Vanwege de speciale afmetingen en de beweegbare stuurhut van het schip is het mogelijk door de vele smalle kanalen en rivieren van Nederland te varen. Met het wegklappen van de stuurhut kan het schip tot een hoogte van 4 meter verlaagd worden. De vriendelijke en behulpzame bemanning aan boord maakt uw (fiets) cruise tot een fantastische ervaring.
Kortom de Diana is de perfecte thuisbasis voor de ondernemende en sportieve reiziger!

Het promenadedek: Op het promenadedek vindt u de receptie en de smaakvol ingerichte salon met bar. Vanaf dit dek kunt u zowel naar het benedendek als naar het zonnedek.

Het benedendek: Op het benedendek vindt u het knusse restaurant. Tijdens de reis kunt u hier genieten van de gevarieerde maaltijden of wanneer u op pad gaat, staat er vanzelfsprekend een lunchpakketje voor u klaar.

Uw hut: Het MS. Diana heeft een capaciteit van 78 passagiers. Het schip beschikt over 39 comfortabele tweepersoonshutten. De hutten liggen op het promenadedek en het benedendek, en zijn alle buitenhutten. De ietwat kleine doch zeer stijlvol ingerichte hutten zijn voorzien van douche en toilet, TV, airconditioning en 220 Volt stopcontact.

Het zonnedek: Op het gedeeltelijk overdekte zonnedek kunt u heerlijk genieten van het uitzicht.

Het MS. Diana

Prijzen
Prijs bij min. duur: Op aanvraag
Minimale duur: 0 uur
Verlenguur: € 0,00
Evt. lege vaaruren: € 0,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons
  • (Trap)lift

U kunt onze cateringlijst gemakkelijk downloaden door op onderstaande link te klikken. Bijgevoegd bestand is in PDF. Nog geen PDF-reader? Kik hier om Adobe Reader te downloaden.

Klik hier om de cateringlijst te downloaden

De riviercruisers lenen zich uitstekend voor meerdaagse reizen. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de reis is geheel naar uw wens in te vullen. Vraag ons naar de mogelijkheden.