Elegant Lady - Hotelschip

Regio Rotterdam
Min. 30
Max. 128
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
€ 11.450,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Elegant Lady - Hotelschip

Het hotelschip: De Elegant Lady is zeer luxueus ingericht en behoort tot Europa's meest comfortabele riviercruiseschepen. Deze hotelboot heeft twee passagiersdekken met een gezamenlijke capaciteit van 128 personen. Het MS. Elegant Lady is geheel rookvrij, alleen buiten op het zonnedek is roken toegestaan.

Het bovendek: Op het bovendek (Waaldek) bevindt zich de receptie, de gezellige bibliotheek met open haard en de riante lounge met bar, die zeer sfeervol ingericht is en voorzien van comfortabele leren banken. Bij de receptie bevinden zich enkele plaatsen, waar u van het internet gebruik kunt maken, alsmede de boordshop.

Vanzelfsprekend vindt u aan boord een lift tussen de beide dekken.

Het benedendek: Op het benedendek (Maasdek) vindt u het stijlvol ingerichte restaurant, waar u tijdens uw maaltijden via een groot tv-scherm het voorbijglijdende landschap kunt bewonderen.

Uw hut: De 64 luxe tweepersoonshutten, verdeeld over twee dekken, zijn ruim en bijzonder stijlvol en comfortabel ingericht. De hutten beschikken over een ruime badkamer en alle gebruikelijke voorzieningen, zoals een kleurentelevisie met video informatie, een radio, een minisafe, een haardroger en een telefoon. Het gehele schip is voorzien van airconditioning en verwarming en in uw hut zijn deze individueel regelbaar.

Zonnedek: vanaf het Waaldek is er -naast de trapverbinding- een stoeltjeslift naar het zonnedek, ook wel de skylounge genoemd. Op het (gedeeltelijk overdekte) zonnedek vindt u diverse fitnessapparatuur en een gezellige kleine bar.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 11.450,00
Minimale duur: Overnachting
Verlenguur: € 0,00
Evt. lege vaaruren: € 0,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons
  • (Trap)lift

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

De riviercruisers lenen zich uitstekend voor meerdaagse reizen. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de reis is geheel naar uw wens in te vullen. Vraag ons naar de mogelijkheden.