Heinrich Heine - Hotelboot

Regio Rotterdam
Min. 30
Max. 110
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
€ 11.450,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Heinrich Heine - Hotelboot

Het hotelschip: Het comfortabele en uitnodigende MS. Heinrich Heine biedt de perfecte faciliteiten voor een riviercruise in stijl. Het schip is gedurende de winter van 2005 volledig gerenoveerd en heeft een klassieke, maar toch zeker ook gezellige ambiance. De grote ramen in zowel de lounge als de hutten bieden een panoramisch uitzicht over de oevers van de rivieren.

Bovendek: op dit dek vindt u de royale entree, een lounge met gezellige bar, een binnenzwembad, mini fitness met zonnebank en een bibliotheek.

Het benedendek: hier vindt u het stijlvol ingerichte restaurant. De Heinrich Heine is voorzien van een lift die het bovendek met het restaurant op het benedendek verbindt. De hutten op het benedendek zijn alleen bereikbaar per trap.

Uw hut: Verdeeld over twee dekken bevinden zich 55 tweepersoonshutten, die ook geheel zijn gerenoveerd gedurende de winter van 2005. Een standaardhut biedt ongeveer 12 vierkante meter aan ruimte. De hutten zijn volledig uitgerust met een ruime en comfortabel badkamer, haardroger, radio, televisie, airconditioning, safe, mini-bar en telefoon.

Zonnedek: Op het gedeeltelijk overdekte zonnedek, waar onze obers graag een drankje serveren, kan men in comfortabele loungers genieten van het voorbij glijdende landschap.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 11.450,00
Minimale duur: Overnachting
Verlenguur: € 0,00
Evt. lege vaaruren: € 0,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

De riviercruisers lenen zich uitstekend voor meerdaagse reizen. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de reis is geheel naar uw wens in te vullen. Vraag ons naar de mogelijkheden.