Princess - Hotelboot

Regio Rotterdam
Min. 30
Max. 100
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
€ 10.500,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Princess - Hotelboot

Het hotelschip: Nieuw in de vloot is het zeer charmante MS. Princess. Dit schip werd in 2000 geheel gerenoveerd en combineert hoogstaand comfort en knusheid op een unieke wijze. Het schip heeft een capaciteit van 100 passagiers in 50 hutten, verspreid over twee dekken. Of u nu aan de prachtige bar plaatsneemt in de lounge of in het gezellige restaurant met piano, u zult zich snel thuis voelen aan boord van dit schip.

Door haar speciale afmeting is het met het MS. Princess mogelijk om rivieren en plaatsen te bereiken waar grotere schepen niet kunnen komen. Zo kunt u in 2008 met de Princess onder andere varen op de Elbe tussen Praag en Berlijn en op de prachtige Hollandse en Belgische waterwegen tussen Brugge en Rotterdam.

Bovendek: hier bevindt zich de gezellige lounge met bar.

Benedendek: restaurant.

Uw hut: De hutten bieden ongeveer 10,5 vierkante meter aan ruimte en zijn volledig ingericht met televisie, telefoon, mini safe, haardroger en airconditioning.

Zonnedek: alle dekken, inclusief het zonnedek, zijn bereikbaar per stoellift.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 10.500,00
Minimale duur: Overnachting
Verlenguur: € 0,00
Evt. lege vaaruren: € 0,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

De riviercruisers lenen zich uitstekend voor meerdaagse reizen. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de reis is geheel naar uw wens in te vullen. Vraag ons naar de mogelijkheden.