Lelie Directievaartuig

Regio Vecht
Min. 2
Max. 40
Zonnedek
Prijs bij min. duur
€ 1.350,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Lelie Directievaartuig

Partyschip De Lelie heeft een bijzondere uitstraling. Houdt u van de luxe van begin vorige eeuw? Dan zit u op dit schip goed. Het mahoniehouten interieur, de met rood pluche bekleedde banken, de specifieke belichting en de glas in lood ramen zorgen ervoor dat u zich in de ouderwetse luxe van begin 1900 waant.

De bovensalon is voorzien van enkele tafels bij de rood pluche banken. De grote ramen maken het mogelijk dat u een ongehinderd zicht naar buiten heeft.

In de benedensalon bevindt zich de bar. Ook in deze knusse salon is voldoende zitgelegenheid. Op het buitendek kunt u natuurlijk het beste van de omgeving en het mooie weer genieten.

Historie
Het schip is gebouwd in 1908 als stoomschip en heeft tot midden jaren dertig dienst gedaan als directievaartuig van de SHV, de Steenkolen Handels Vereniging.

Onder de naam 'Alma' was het schip een bekende verschijning in de Rotterdamse haven. In 2003 heeft koningin Beatrix tijdens haar werkbezoek aan het Gooi van de 'Lelie' gebruik gemaakt voor een tocht over de 'Vecht'. Recentelijk is het schip gerestaureerd in de stijl van de twintiger jaren.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 1.350,00
Minimale duur: 2 uur
Verlenguur: € 250,00
Evt. lege vaaruren: € 125,00
Faciliteiten
  • Zonnedek
  • 1 salon

U kunt onze cateringlijst gemakkelijk downloaden door op onderstaande link te klikken. Bijgevoegd bestand is in PDF. Nog geen PDF-reader? Kik hier om Adobe Reader te downloaden.

Klik hier om de cateringlijst te downloaden

Enkele suggesties:

Omgeving AmsterdamOver het Amsterdam Rijnkanaal naar Nightevecht, via de Vecht naar Muiden. Eventueel kan via het IJsselmeer verder worden gevaren terug naar Amsterdam.

Over het Amsterdam Rijnkanaal naar Weesp, via de Vecht naar Muiden, via het IJsselmeer terug naar Amsterdam.

De gehele Amstel is bevaarbaar

De gehele Vecht is bevaarbaar

Over het Noordzeekanaal richting Beverwijk en IJmuiden.

Over het Noordzeekanaal en de Zaan richting Zaanstad.

Over het Noordzeekanaal richting Alkmaar

Omgeving Rotterdam

Over de Maas en de Noord richting Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, andere kant op over de Maas via Vlaardingen en Schiedam richting de Hoek van Holland.

Over de Maas en de Lek richting Kinderdijk, Schoonhoven, etc

Over de Maas en de IJssel richting Gouda.