Margaretha - Partyboot

Regio Amsterdam
Min. 2
Max. 25
Zonnedek
Prijs bij min. duur
€ 600,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Margaretha - Partyboot

Partyschip Margaretha is in 1992 gebouwd als replica van een voormalig directiemotorjacht. In 2003 is zij verbouwd en sindsdien heeft zij een vernieuwde sfeervolle klassieke uitstraling.

Het schip heeft 25 zitplaatsen voor een buffet of diner. De ruime salon heeft aan alle kanten uitzicht over het water. Als de kaarsjes worden aangestoken krijgt het schip een bijzonder intieme sfeer. Tijdens frissere dagen wordt de salon natuurlijk verwarmd. Met mooi weer kunnen de zijkanten van de salon worden geopend, zodat u buiten kunt dineren. Op het voordek is genoeg ruimte om buiten te genieten van de schitterende omgeving.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 600,00
Minimale duur: 2 uur
Verlenguur: € 175,00
Evt. lege vaaruren: € 95,00
Faciliteiten
  • Zonnedek
  • 1 salon

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

De Vecht
De Vecht begint bij Utrecht en mondt uit in het IJsselmeer bij Muiden. U kent vast wel de beelden van luxe buitenhuizen en theekoepeltjes langs de de. Amsterdamse kooplieden lieten deze in de 17e en 18e eeuw op de hoge rivieroevers bouwen. Omdat het vervoer destijds met name over het water ging waren de huizen met de mooie kant naar de rivier gericht.(voor het mooie uitzicht). De Vecht is één van de weinige rivieren waarbij het water soms (gedeeltelijk) de rivier óp stroomt. Het water in het IJsselmeer staat namelijk aanzienlijk hoger dan op de Vecht, zodat er soms een tegenstroom ontstaat vanaf de ruime wateren naar het kleine riviertje.


Weesp
Het historische stadje Weesp(met ca. 18.000 inwoners) ligt aan de Vecht en is mogelijk onderdeel van onze vaarroute. Het stadje teltheeft vele monumenten, zowel aan de oever van de Vecht als in de prachtig gelegen binnenstad. Naast het monumentale stadhuis, de Grote Kerk en korenmolen De Vriendschap zijn er diverse musea te bezichtigen.


Muiden
Het schilderachtig stadje Muiden (ongeveer 6.600 inwoners) ligt zowel aan het IJsselmeer - als aan de Vecht. De rivier de Vecht loopt dwars door het stadje en eindigt bij de zeesluis waar tevens het gezellige terras ´Ome Ko´ te vinden is. Wij varen hier graag langs met de Margaretha. Muiden is vooral bekend om het Muiderslot en, zijn eveneens bekende bouwheer graaf Floris V. Zowel het middeleeuwse kasteel als het voor de kust gelegen forteiland Pampus zijn een bezoekje waard!

Pampus
Het forteiland Pampus, gelegen binnen de gemeente Muiden, werd gebouwd in de periode van 1887 tot en met 1897 en was bedoeld om samen met het vuurtoreneiland bij Durgerdam en de batterij bij de Diemer Zeedijk de ingang van het IJ te beschermen. In 1986 is de stichting Pampus opgericht, om het Fort te redden van verder verval. Kort daarop zijn het eiland en bijbehorende vestingwerken opengesteld voor bezichtiging. Ook u kunt natuurlijk Pampus met de Margaretha bezoeken. We reserveren graag een uitgebreide rondleiding op het eiland.

De Amstel
De Amstel is een gekanaliseerde rivier ten zuiden van Amsterdam met een lengte van ca. 32 km. Aan de rivier liggen onder meer de stadjes Oudekerk aan de Amstel en Uithoorn.De Amstel eindigt in Amsterdam in het IJ. Langs de Amstel vinden we een aantal oude forten die vroeger deel uitmaakten van de Stelling van Amsterdam. En net als langs de Vecht vindt u hier ook statige landhuizen aan de oevers.

Zaanse Schans
De Zaanse Schans is een buurtje in de gemeente Zaanstad, gelegen aan de Zaan, pal tegenover Zaandijk en naast de Julianabrug. Het is een bekende openluchtattractie met jaarlijks ongeveer 900.000 bezoekers. Het is opgezet met de bedoeling het historisch erfgoed te bewaren.
Tussen 1961 en 1974 werden vele oude gebouwen uit de Zaanstreek met diepladers naar de Zaanse Schans gebracht en in oude luister hersteld. De bestaande molens werden gerestaureerd. Ook later zijn regelmatig gebouwen naar de Zaanse Schans verhuisd.
Toegankelijk voor het publiek zijn onder andere 'De Kat', de enige verfmolen ter wereld, het Zaans Uurwerkmuseum, een scheepswerf, een klompenmakerij, de stijlkamer met oude klederdracht, het bakkerijmuseum, een kruidenierswinkel (replica van de eerste Albert Heijn-winkel) en de kaasmakerij.