Minerva - 3-mastgaffelschoener

Regio Rotterdam
Min. 2
Max. 120
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
€ 1.575,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Minerva - 3-mastgaffelschoener

Algemeen:
Partyschip Minerva is een markant schip met een rijke historie. Oorspronkelijk stamt deze driemast gaffelschoener uit Duitsland waar zij in 1935 van stapel liep. Sindsdien heeft zij talloze havens gezien en vele zeeën bevaren. In 1987 werd de Minerva na nauwgezet historisch zoek- en speurwerk volledig in haar originele staat hersteld; de fiere masten, het achterdek en de elegante stroomlijn.

Momenteel is de Minerva met haar klassieke uiterlijk een van de grootste zeezeilende gaffelschoeners van Nederland. En ze staat volledig tot uw beschikking!

De witte driemaster is exclusief te reserveren voor talloze doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke bijeenkomsten als teambuilding, productpresentaties, sales meetings, of lezingen. Maar de Minerva leent zich ook bij uitstek voor jubilea, (personeels)feesten of bruiloften. Aan boord vind u alle comfort en voorzieningen om uw ideeën in een passend jasje te steken.

Bar en restaurant zijn wel gevuld met drankjes en delicatessen. De moderne kombuis kan uw gasten de meest uiteenlopende menu's en buffetten voorschotelen.

Het uiteindelijke programma stemmen wij af op uw persoonlijke doelen en wensen.

Technische gegevens:
Bouwjaar: 1935 Duitsland - Capaciteit: 120 personen op zee / 175 personen in de haven Thuishaven: Scheveningen - Lengte over alles: 49 m - Breedte: 7 m - Diepgang: 1.80 m

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 1.575,00
Minimale duur: 3 uur
Verlenguur: € 525,00
Evt. lege vaaruren: Op aanvraag
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

Vertrekhavens:

Thuishaven Scheveningen, hou er rekening mee dat er op de Noordzee gevaren wordt en dat er deining is, wij plannen daarom geen presentaties in de salon (geen ramen) en geen diners/buffetten in de salon tijdens het varen. Dit kan voor of na de vaartocht in de haven gedaan worden, of varend over een rivier/kanaal.

Rotterdam, IJmuiden en Amsterdam behoren ook tot de mogelijkheden. Vraag ons naar de voorwaarden.