Amulet - Partyboot (niet meer in de vaart)

Regio Rotterdam
Min. 25
Max. 175
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
€ 1.050,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Amulet - Partyboot - niet meer in de vaart

Het partyschip: De Amulet heeft een unieke opbouw waardoor er een split-level situatie ontstaan is. Hierdoor heeft het schip enkele unieke eigenschappen en 4 bruikbare ruimten.

De indeling van het meubilair is flexibel en kan in samenspraak naar wens worden bepaald. Het interieur bestaat voornamelijk uit gelakt hout en koper. Het hout wordt 2 maal per jaar compleet geschuurd en opnieuw gelakt. Het zicht naar buiten is op het hele schip uitstekend.

De hoofdsalon: Op waterniveau bevindt zich de hoofdsalon. Deze salon kan dienen als eetzaal, maar natuurlijk ook als dansvloer of in theateropstelling als presentatieruimte. Voor dit doel is het ook mogelijk de ramen middels de gordijnen te blinderen. Dit is ook de salon waar het buffet opgesteld wordt.

De bar: Helemaal voorin het schip, een halve verdieping hoger dan de benedensalon, bevindt zich de bar. Het unieke hieraan is dat u hier met kapiteinsuitzicht van uw drankje kunt genieten. Ook hier is weer het mooie hout en koper aanwezig.

Bovensalon: Gaan we weer een halve verdieping hoger, komen we in de bovensalon. Deze salon kan hetzelfde ingericht worden als de hoofdsalon zodat uw gasten kunnen kiezen waar zij plaatsnemen. Ook hier weer heel goed zicht naar buiten. Via deze salon komen we ook op het buitendek.

Zonnedek: Het middels een stevige tentconstructie overdekte zonnedek is voorzien van luxe houten tuinmeubilair en eventueel wat sta-tafels. Tevens kan bij voldoende gasten en mooi weer de buitenbar in gebruik genomen worden. Bij slecht(er) weer kan de buitentent gesloten worden zodat men buiten kan staan zonder last van het weer te hebben.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 1.050,00
Minimale duur: 3 uur
Verlenguur: € 200,00
Evt. lege vaaruren: € 125,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 3 of meer salons

U kunt onze cateringlijst gemakkelijk downloaden door op onderstaande link te klikken. Bijgevoegd bestand is in PDF. Nog geen PDF-reader? Kik hier om Adobe Reader te downloaden.

Klik hier om de cateringlijst te downloaden

Omgeving Rotterdam

De vaarroutes en de op- en afstapplaatsen zijn in overleg te bepalen.

Wij varen het gehele jaar door o.a. naar de Maasvlakte, Drechtsteden,
Schoonhoven, Gouda, Haringvliet etc.Vaarroute suggesties:


1 Havenrondvaart van ca. drie uur van Rotterdam naar het botlek gebied. Via Pernis, Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam.

2 Havenrondvaart van ca. vijf uur. van Rotterdam naar de Maasvlakte. Via stormvloedkering, Hoek van Holland, Maasvlakte, Rozenburgsluis, Pernis, Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam

3 Vaartocht van minimaal vijf uur rond het eiland van IJsselmonde. Via de Van Brienenoordbrug over de Noord (Kinderdijk), langs Dordrecht en vervolgens over de Oude Maas naar Pernis, via het havengebied en de skyline van Rotterdam