Sleutelstad - Partyboot

Regio Kagerplassen
Min. 20
Max. 75
Zonnedek
Dansvloer
Mindervalidentoilet
Prijs bij min. duur
€ 1.500,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Hanzestad - Partyboot

Partyschip MS. Sleutelstad


Dit nieuwe partyschip werd ontworpen met het uiterlijk van een klassiek gelijnd jacht, maar met al het comfort van de 21e eeuw. De "Sleutelstad" is een ideale locatie voor varende feesten en bijeenkomsten tot maximaal 75 gasten.

Dit zeer geavanceerde partyschip vaart fluisterstil en trillingsvrij en voldoet aan de laatste milieuvoorschriften en veiligheidseisen.

Het partyschip is een ideale locatie voor een varend feest, een zakelijke bijeenkomst, een toeristische dagtocht of het varend bezoeken van een evenement. Natuurlijk zijn de faciliteiten en culinaire verzorging aan boord van optimale kwaliteit. De verwarming en airconditioning garanderen een aangenaam verblijf onder alle weersomstandigheden, ook in de winter.

De toegang tot het schip is rolstoelvriendelijk en de sanitaire voorzieningen zijn zeer compleet, met o.a. een extra ruim toilet voor mindervaliden (zonder beugels)

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 1.500,00
Minimale duur: 4 uur
Verlenguur: € 250,00
Evt. lege vaaruren: € 200,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 1 salon
  • Mindervalidentoilet

U kunt onze cateringlijst gemakkelijk downloaden door op onderstaande link te klikken. Bijgevoegd bestand is in PDF. Nog geen PDF-reader? Kik hier om Adobe Reader te downloaden.

Klik hier om de cateringlijst te downloaden

Thuishaven partyboot Sleutelstad:

Plassengebied Leiden/Leiderdorp/Warmond


Het partyschip Sleutelstad gooit de trossen los; we gaan varen! Samen met u kiezen we een vaarroute, die uw gasten zal aanspreken.
Over brede rivieren langs specifiek Hollandse riviersteden, waar we kunnen aanleggen voor een culturele (bijv. bezoek aan concert of museum) of sportieve activiteit (o.a. waterfietsen en kanoën).

Of door een idyllisch natuurgebied, met meren en rustieke waterwegen.

Het Groene Hart van Holland. Denkt u daarbij aan de Kagerplassen, het Braassemermeer of bijvoorbeeld de Westeinderplassen. Het zal uw gasten verbazen dat hier tussen de grote steden nog zo'n prachtig waterrijk groen gebied ligt.

Haarlemmer Trekvaart
Een vaartocht welke is gebaseerd op het 350-jarig bestaan van de Haarlemmer trekvaart. In de Gouden Eeuw verplaatsten tienduizenden mensen zich met de trekschuiten tussen Leiden en Haarlem. Wij doen dit nu op een wat comfortabelere manier door de ringvaart van de Haarlemmermeer polder.

Tocht over de Vliet
Een vaartocht over de Vliet naar Delft; een mooie rustige tocht langs de vele buitenhuizen.

En dat alles kan het hele jaar door.Dus mogelijkheden te over om er samen een onvergetelijke dag van te maken!

Het partyschip heeft Warmond als standaard ligplaats, maar zij kan voor komen varen op andere locaties, zolang er maar voldoende vaarwater is.