Olympia - Partyboot

Regio Kagerplassen
Min. 30
Max. 150
Zonnedek
Dansvloer
Mindervalidentoilet
Prijs bij min. duur
€ 980,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Olympia - Partyboot

Partyschip Olympia algemeen:

Dit, met moderne apparatuur uitgeruste schip, is met haar grote ramen een ideaal schip om goed van de omgeving te genieten. De dubbele beglazing zorgt voor een warme en comfortabele vaart tijdens de winter. Het luchtbehandelingssysteem zorgt er ook voor dat u op een warme zomerdag niet in de hitte hoeft te zitten.

Wilt u wel in de zon zitten kunt u op het riante zonnedek plaatsnemen. De overige 2 salons op 2 dekken bieden plaats aan 150 personen. Ook hier dus ruim voldoende zicht naar buiten.

De vriendelijke crew zal er voor zorgen dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken. De kok zorgt er voor dat er uit zijn goed geoutilleerde kombuis heerlijke gerechten komen.

Technisch

Lengte 32 meter
Breedte 6,40 meter
Diepgang 1,30 meter
220/380 V
Geluidsinstallatie (voor achtergrondmuziek en toespraak)

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 980,00
Minimale duur: 4 uur
Verlenguur: € 245,00
Evt. lege vaaruren: € 200,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons
  • Mindervalidentoilet

U kunt onze cateringlijst gemakkelijk downloaden door op onderstaande link te klikken. Bijgevoegd bestand is in PDF. Nog geen PDF-reader? Kik hier om Adobe Reader te downloaden.

Klik hier om de cateringlijst te downloaden

Groene Hart plassen
Het Groene Hart van Holland. Denkt u daarbij aan de Kagerplassen, het Braassemermeer of bijvoorbeeld de Westeinderplassen. Het zal uw gasten verbazen dat hier tussen de grote steden nog zo'n prachtig waterrijk groen gebied ligt.

Haarlemmer Trekvaart
Een vaartocht welke is gebaseerd op het 350-jarig bestaan van de Haarlemmer trekvaart. In de Gouden Eeuw verplaatsten tienduizenden mensen zich met de trekschuiten tussen Leiden en Haarlem. Wij doen dit nu op een wat comfortabelere manier door de ringvaart van de Haarlemmermeer polder.

Tocht over de Vliet
Een vaartocht over de Vliet naar Delft; een mooie rustige tocht langs de vele buitenhuizen.