Ostara - Partyboot

Regio Rotterdam
Min. 25
Max. 90
Dansvloer
Prijs bij min. duur
€ 1.465,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Ostara - Partyboot

Het partyschip, genoemd naar de Godin van de lente Ostara, is gebouwd bij de Engelse werf James Pollock Sons & Co en heeft de eerste jaren dienst gedaan als sleepboot in de Engelse kustwateren.

In 1994 is de Ostara in Nederland in 3 jaar omgebouwd tot een exclusief partyjacht. Alleen de romp herinnert nog aan een sleepboot. De Ostara is een varend bewijs van hedendaagse scheepsbouw afgeleid van historische scheepsarchitectuur.

Het schip beschikt over twee stijlvolle salons, een riant zonnedek en een stuurhut die ingericht is voor het bezoek van uw gasten. Vanzelfsprekend is de Ostara voorzien van het modernste comfort zoals airconditioning en professionele geluidsapparatuur.

Beide dekken bieden elk plaats aan ca. 40 personen. De inrichting van de bar en de keuze van het meubilair herinneren aan maritieme historie.

Betreffende de catering en entertainment maken wij u graag een passende offerte.

Aan boord van de Ostara ontvangt u uw gasten in een stijlvolle ambiance.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 1.465,00
Minimale duur: 3 uur
Verlenguur: € 0,00
Evt. lege vaaruren: € 0,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • 2 salons

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

Omgeving Rotterdam

De vaarroutes en de op- en afstapplaatsen zijn in overleg te bepalen.

Wij varen het gehele jaar door o.a. naar de Maasvlakte, Drechtsteden,
Schoonhoven, Gouda, Haringvliet etc.

Vaarroute suggesties:

1 Havenrondvaart van ca. drie uur van Rotterdam naar het botlek gebied. Via Pernis, Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam.

2 Havenrondvaart van ca. vijf uur. van Rotterdam naar de Maasvlakte. Via
stormvloedkering, Hoek van Holland, Maasvlakte, Rozenburgsluis, Pernis,
Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam

3 Vaartocht van minimaal vijf uur rond het eiland van IJsselmonde. Via de
Brienenoordbrug over de Noord (Kinderdijk), langs Dordrecht en vervolgens
over de Oude Maas naar Pernis, via het havengebied en de skyline van Rotterdam

Dordrecht
Deze route lijkt veel op die van Kinderdijk, maar we varen verder over de Noord, langs Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht. We meren in Dordt, de oudste stad van Nederland, af. Hiervandaan heeft u prachtig uitzicht over het knooppunt van de drie drukbevaren rivieren. In het oude centrum kunt u de "sprekende gevel" route bewandelen, musea bezoeken etc.

Rondje IJsselmonde
Vertrekkende vanaf het Haringvliet in Rotterdam varen we over de Nieuwe Maas langs IJsselmonde en Bolnes tot we uitkomen bij de Noord. We varen langs Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht, tot we aankomen bij Dordrecht. Na Dordrecht gaan we verder de Oude Maas op en passeren na enige tijd Spijkenisse. Vervolgens komen we weer uit op de Nieuwe Maas en varen we weer terug naar het Haringvliet.

Schoonhoven
We varen over de Nieuwe Maas, langs IJsselmonde, Krimpen a/d IJssel en Lekkerkerk de rivier de Lek op richting Schoonhoven. Onderweg trekt een typisch Hollands landschap aan u voorbij met molens, kronkelende dijkjes met groene uiterwaarden en uitgestrekte weilanden met koeien en schapen.

Gouda
Vanuit Rotterdam varen we onder de Brienenoordbrug door. Als we bij Krimpen a/d IJssel zijn gaan we de Hollandsche IJssel op, een vrij smalle, kronkelende rivier. U ziet een typisch Hollands landschap met oude dorpjes. Gouda heeft een historisch centrum waar veel te zien is.

Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland
We varen de Maas op en passeren Heyplaat, diverse havens, en komen bij Schiedam voor een bezoek aan de distilleerderij. Verderop liggen de plaatsen Vlaardingen en Maassluis. Op weg naar Maassluis passeren we de Botlek met zijn olieraffinaderijen. Het is vooral bijzonder om de tienduizenden lichtjes te zien bij avond. De tocht is ook uit te breiden naar Hoek van Holland, waar de Maeslantkering zeer interessant is.

Kinderdijk
Kinderdijk is één van Nederlands grootste historische trekpleisters. Nergens anders in Nederland is de molendichtheid zo groot als in Kinderdijk. We varen over de Nieuwe Maas, langs IJsselmonde en Bolnes tot we uitkomen bij de Noord. We meren vlakbij de molens aan. Uiteraard kunt u ook een authentieke molen bekijken