Smaragd 2 - Partyboot

Regio Rotterdam
Min. 70
Max. 400
Zonnedek
Dansvloer
Mindervalidentoilet
Prijs bij min. duur
€ 1.275,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Smaragd 2 - Partyboot

Het schip: Partyboot Smaragd 2 is een ruim opgezet partyschip met goede voorzieningen en een goede prijs-kwaliteitsverhouding, waar de gasten zich al snel thuisvoelen door de persoonlijke sfeer. De eigenaarsfamilie en partyboot Smaragd zelf zijn goede bekenden in de partyvaart.

Het schip is voorzien van een invalidentoilet op het hoofddek (op het niveau van de benedensalon) maar dat betekent hier niet dat minder validen alléén op dit dek moeten blijven. De benedensalon staat in verbinding met de bovensalon door een brede trap, waaraan ook een lift is bevestigd. Op deze manier kunnen de minder valide gasten zowel aan de activiteiten van de bovensalon als aan de activiteiten in de de benedensalon deelnemen.

Door de gescheiden salons is het schip zeer geschikt voor diverse festiviteiten, waarbij er in tegelijkertijd meerdere activiteiten kunnen worden gepland: zo kan er beneden een swingend feest bezig zijn, terwijl de gasten in de bovensalon in alle rust van het diner kunnen genieten of met een drankje op het buitendek zitten.

De benedensalon: de ruime benedensalon met bar is voorzien van los meubilair, zodat de salon per gelegenheid kan worden aangepast aan de situatie. Deze ruimte kan dus voor allerlei doeleinden gebruikt worden, zoals formele diners presentaties, maar ook voor swingende feestavonden: er ligt hier niet voor niets een grote dansvloer! En de bar is vlakbij...

Het gehele schip is voorzien van een geluidsinstallatie.

De bovensalon: de kleinere, intieme bovensalon met bar staat in verbinding met een overdekt buitengedeelte dat in de winter kan worden omgetoverd tot een gezellige, afgesloten en verwarmde ruimte. In de zomer kan de ruimte worden geopend, zodat u kunt genieten van een groot zonnedek.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 1.275,00
Minimale duur: 3 uur
Verlenguur: € 350,00
Evt. lege vaaruren: € 200,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons
  • (Trap)lift
  • Mindervalidentoilet

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

Omgeving Rotterdam

De vaarroutes van partyboot Smaragd 2 en de op- en afstapplaatsen zijn in overleg te bepalen.

Dit partyschip vaart het gehele jaar door o.a. naar de Maasvlakte, Drechtsteden,
Schoonhoven, Gouda, Haringvliet etc.

Vaarroute suggesties:
1

Havenrondvaart van ca. drie uur van Rotterdam naar het botlek gebied. Via Pernis, Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam.

2 Havenrondvaart van ca. vijf uur. van Rotterdam naar de Maasvlakte. Via
stormvloedkering, Hoek van Holland, Maasvlakte, Rozenburgsluis, Pernis,
Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam

3 Vaartocht van minimaal vijf uur rond het eiland van IJsselmonde. Via de
Brienenoordbrug over de Noord (Kinderdijk), langs Dordrecht en vervolgens
over de Oude Maas naar Pernis, via het havengebied en de skyline van Rotterdam

Dordrecht
Deze route lijkt veel op die van Kinderdijk, maar we varen verder over de Noord, langs Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht. We meren in Dordt, de oudste stad van Nederland, af. Hiervandaan heeft u prachtig uitzicht over het knooppunt van de drie drukbevaren rivieren. In het oude centrum kunt u de "sprekende gevel" route bewandelen, musea bezoeken etc.

Rondje IJsselmonde
Vertrekkende vanaf het Haringvliet in Rotterdam varen we over de Nieuwe Maas langs IJsselmonde en Bolnes tot we uitkomen bij de Noord. We varen langs Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht, tot we aankomen bij Dordrecht. Na Dordrecht gaan we verder de Oude Maas op en passeren na enige tijd Spijkenisse. Vervolgens komen we weer uit op de Nieuwe Maas en varen we weer terug naar het Haringvliet.

Schoonhoven
We varen over de Nieuwe Maas, langs IJsselmonde, Krimpen a/d IJssel en Lekkerkerk de rivier de Lek op richting Schoonhoven. Onderweg trekt een typisch Hollands landschap aan u voorbij met molens, kronkelende dijkjes met groene uiterwaarden en uitgestrekte weilanden met koeien en schapen.

Gouda
Vanuit Rotterdam varen we onder de Brienenoordbrug door. Als we bij Krimpen a/d IJssel zijn gaan we de Hollandsche IJssel op, een vrij smalle, kronkelende rivier. U ziet een typisch Hollands landschap met oude dorpjes. Gouda heeft een historisch centrum waar veel te zien is.

Brielle
We varen over de Nieuwe Maas in westelijke richting en gaan bij Vlaardingen de Oude Maas op. Dan door het Hartelkanaal langs Spijkenisse, Heenvliet en Zwartewaal. Brielle is een voormalige vestingstad. U kunt de stadsgevangenis, het Kruithuis enz. bekijken.

Haventocht
Vanuit het Haringvliet gaan we de Nieuwe Maas op. We gaan in westelijke richting en varen onder de Willems- en Erasmusbrug door richting Euromast en 's werelds grootste zeehaven. We gaan de Waal- en Eemhaven in, langs imposante oceaanstomers en industrie. De tocht kan worden uitgebreid in oostelijke richting tot de Van Brienenoordbrug of Kinderdijk.

Delfshaven
We varen de Nieuwe Maas op en meren aan bij de waternetsteiger Schiemond, op 5 minuten loopafstand van Delfshaven. Hier gaan we van boord en kunnen we genieten van deze voormalige voorhaven van Delft. Hier herleven vervlogen tijden van Rotterdam. De stadsbrouwerij, de tingieterij, de korenmolen en distilleerderketel laten oude ambachten tot leven komen. Museum De Dubbelde Palmboom laat Rotterdam door de eeuwen heen zien.

Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland
We varen de Maas op en passeren Heyplaat, diverse havens, en komen bij Schiedam voor een bezoek aan de distilleerderij. Verderop liggen de plaatsen Vlaardingen en Maassluis. Op weg naar Maassluis passeren we de Botlek met zijn olieraffinaderijen. Het is vooral bijzonder om de tienduizenden lichtjes te zien bij avond. De tocht is ook uit te breiden naar Hoek van Holland, waar de Maeslantkering zeer interessant is.

Kinderdijk
Kinderdijk is één van Nederlands grootste historische trekpleisters. Nergens anders in Nederland is de molendichtheid zo groot als in Kinderdijk. We varen over de Nieuwe Maas, langs IJsselmonde en Bolnes tot we uitkomen bij de Noord. We meren vlakbij de molens aan. Uiteraard kunt u ook een authentieke molen bekijken.