Stad Harderwijk - Partyboot

Regio Muiden
Min. 30
Max. 250
Zonnedek
Dansvloer
Mindervalidentoilet
Prijs bij min. duur
€ 900,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Stad Harderwijk - Partyboot

Partyboot Stad Harderwijk is een luxe partyschip met vele gezichten, dat recent is voorzien van een volledig nieuw eigentijds interieur. Trendy maar bovenal sfeervol.

Het partyschip heeft een ruime benedensalon, een middensalon met vide en een kleinere gezellige bovensalon. Vanaf het terras op het dek of door de koepels in het plafond van de salons kunt u 's avonds genieten van een prachtige sterrenhemel. Binnen de sfeervolle moderne ambiance kunnen u en uw gasten tijdens het varen genieten van praktisch iedere gewenste culinaire invulling en entertainment.

Door de ruim opgezette salons, die met elkaar in verbinding staan, is de Stad Harderwijk uitermate geschikt voor grotere groepen tot 250 personen. Door haar omvang is de Stad Harderwijk geschikt voor het IJsselmeer en alle grote rivieren en kanalen in Nederland.

Het College van Burgemeester en Wethouders heeft het partyschip op 4 november 2008 aangewezen als huis der gemeente, en heeft per 27 november toestemming verleend om het schip te gebruiken als officiële trouwlocatie. Uiteraard worden naast de officiële huwelijksvoltrekking diverse mogelijkheden geboden om al dan niet varend de feestelijkheden voort te zetten. Hierbij kan gedacht worden aan een champagne toost en het aansnijden van de bruidstaart, een receptie, intiem familiediner of een swingende feestavond.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 900,00
Minimale duur: 2 uur
Verlenguur: € 450,00
Evt. lege vaaruren: € 275,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons
  • Mindervalidentoilet

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

Het partyschip Stad Haderwijk is gelegen in de regio IJsselmeer, maar kan door haar afmetingen ook elders in het land voor komen varen.

Wij overleggen de mogelijke havens graag met u.