Supperclub Cruise - Partyboot

Regio Amsterdam
Min. 80
Max. 500
Zonnedek
Dansvloer
Prijs bij min. duur
€ 5.500,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Supperclub Cruise - Partyboot


Hop on board en creëer onvergetelijke herinneringen zoals dat alleen mogelijk is aan boord van Supperclub Cruise.

Supperclub Cruise beschikt over 4 dekken. La Salle Neige (120m2) is wit en inspirerend, met prachtige witte bedden die in no-time kunnen worden omgebouwd tot een volledige dansvloer.

Le Bar Noir (130m2) heeft een stijlvolle en tikkeltje mysterieuze uitstraling. Ook hier kunnen verschillende creaties worden gemaakt met het meubilair. Elk dek biedt ruimte voor 250 personen in receptievorm, 100 personen tijdens een sit-down dinner en 200 personen tijdens een walking dinner.

Tevens beschikt Supperclub Cruise over een buitendek dat mogelijkheden biedt voor events in de openlucht.

Tot slot bevindt zich onderin het schip een ruime keuken waar de chef-koks de lekkerste gerechten bereiden.

Vanwege de multifunctionaliteit van de ruimtes biedt het schip talloze mogelijkheden om elk evenement tot een overweldigend succes te maken. Het creatieve team van Supperclub Cruise ontwerpt en maakt een concept op maat voor iedere gelegenheid en (bijna) elk budget. Hierbij staan uw verwachtingen en het overtreffen daarvan centraal.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 5.500,00
Minimale duur: 3 uur
Verlenguur: € 450,00
Evt. lege vaaruren: € 175,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons
  • Mindervalidentoilet

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

Het partyschip Supperclub Cruise is gelegen in de regio Amsterdam. Het schip is hier een goede bekende, dus vanzelfsprekend kunt u hier varen. De tocht kan voeren over het IJ en/of langs de KNSM eilanden met de wisselende architectuur. Ook een tocht over de randmeren of het IJsselmeer behoort tot de mogelijkheden. Het schip is te groot voor de grachten.

Het IJ over, naar het IJsselmeer, maar erbuiten kan ook. Naar Muiden, Den Bosch, of als je grootste plannen hebt, zelfs over de internationale wateren. Supperclub cruise was reeds in Antwerpen, Düsseldorf, Brussel en Keulen. Alle grote rivieren kunnen worden bevaren.

U kunt ook een Amsterdam-Noordje varen: deze vaartocht is een schitterend traject vanaf de noordelijke zijde van Amsterdam, langs de Zaan, richting IJmuiden. Daarna steekt de kapitein het Noordzeekanaal over en vaart terug richting Centraal Station. Natuurlijk vergeten we niet voorbij te varen langs de Passengers Terminal Amsterdam, het Bimhuis en de gerestaureerde en nieuw gebouwde pakhuizen. Ook de Kop van Java, de KNSM eilanden en Blijburg zijn goed te zien.

Kortom: een gevarieerde vaarroute, waarbij Amsterdam vanaf een ander oogpunt bewonderd wordt!

Maar ook als u uit een andere plaats wilt vertrekken zijn hier alle mogelijkheden voor. Bijvoorbeeld: Rotterdam, Lelystad, Utrecht, IJmuiden, Tiel. Maar ook Oostwaarts naar bijvoorbeeld Kampen en Lemmer.

Wij hebben voor diverse plaatsen speciale voorvaartarieven afgesproken met deze rederij. Vraag ons naar de voorwaarden. De partyboot is dus in het hele land goed inzetbaar.