Thalassa - Partyjacht

Regio Schoonhoven
Min. 25
Max. 100
Zonnedek
Mindervalidentoilet
Prijs bij min. duur
€ 2.750,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Thalassa - Partyjacht

Het partyschip: dit partyjacht van Nederlandse makelij is hét schip voor mensen die van luxe houden. Met de inrichting en afwerking met gelakt hout, koper en leer plaatsen wij het schip in de top van de markt. Ook de catering is van bijzonder hoog niveau.

Het schip leent zich goed voor feesten in de familiesfeer zoals bruiloften en verjaardagen, maar vanzelfsprekend is het schip uitstekend inzetbaar voor zakelijke ontvangsten.

Voor invaliden is er op het hoofddek een toilet. Elektrische rolstoelen kunnen helaas niet aan boord wegens de hoge drempels.

Achterdek: u komt op het achterdek aan boord. Op dit achterdek bevind zich de normale ingang naar de hoofdsalon. Bij een hoge kade -of bij laag water- leggen we de loopplank vanaf de wal op het bovendek.

Hoofdsalon: wanneer u in de hoofdsalon bent kunt u niet om de prachtige, luxe uitstraling heen. Het gelakte hout, het koper en de leren stoelen aan de ronde tafels dragen bij aan de luxe sfeer die er op het hele schip heerst. Via de wenteltrappen komt u bij de benedensalon of het stuurhuis. Voorin bij de bar is er nog een zitgelegenheid met halfronde lederen banken. In de hoofdsalon kunnen ongeveer 60 gasten plaatsnemen.

Benedensalon: in de benedensalon is er zitgelegenheid in de vorm van halfronde lederen banken. Ook is hier een bar die alleen bij voldoende vraag/grotere groepen open is. Tevens zijn de toiletten op dit dek te vinden.

Stuurhuis: voor de mensen die een kijken bij de stuurman willen nemen is er ook hier een luxe zitgelegenheid. Al uw nautische vragen kunt u hier beantwoord krijgen. Tevens is hier de toegang tot het buitendek.

Zonnedek: bij mooi weer kunt u hier plaatsnemen op het teakhouten buitenmeubilair, om zo met steeds veranderend uitzicht van de omgeving te genieten.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 2.750,00
Minimale duur: 5 uur
Verlenguur: € 395,00
Evt. lege vaaruren: € 325,00
Faciliteiten
  • Zonnedek
  • 2 salons
  • Mindervalidentoilet

Partyjacht Thalassa heeft een goed geoutilleerde keuken aan boord en werkt met een eigen kok met als doel de gasten culinair te verrassen.

U kunt de uitgebreide menukaart bij ons opvragen; wij sturen u die dan in PDF format per e-mail toe.

Omgeving Rotterdam

De vaarroutes en de op- en afstapplaatsen zijn in overleg te bepalen.

Partyschip Thalassa vaart het gehele jaar door o.a. naar de Maasvlakte, Drechtsteden, Schoonhoven, Gouda, Haringvliet etc.

 

Vaarroute suggesties:

1 Havenrondvaart van ca. drie uur van Rotterdam naar het botlek gebied. Via Pernis, Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam.

2 Havenrondvaart van ca. zes uur. van Rotterdam naar de Maasvlakte. Via
stormvloedkering, Hoek van Holland, Maasvlakte, Rozenburgsluis, Pernis,
Eemhaven, Waalhaven en de skyline van Rotterdam

3 Vaartocht van minimaal vijf uur rond het eiland van IJsselmonde. Via de
Brienenoordbrug over de Noord (Kinderdijk), langs Dordrecht en vervolgens
over de Oude Maas naar Pernis, via het havengebied en de skyline van Rotterdam