Z 8 - Partyboot

Regio Biesbosch
Min. 50
Max. 175
Zonnedek
Dansvloer
Mindervalidentoilet
Prijs bij min. duur
€ 2.350,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Z-8 - Partyboot

De op één na duurzaamste partyboot van Nederland
Nieuw - Duurzaam - Modern interieur - Elektrisch
. Hiernaast is dit partyschip ook een van de meest duurzame schepen van Nederland. Het vaart namelijk elektrisch en is daardoor milieuvriendelijk. U en uw gasten kunnen hierdoor genieten van de stilte en het kabbelende water.

De Z8 is een unieke in zijn soort! Het schip is van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen zoals presentaties, bedrijfsfeesten, congressen, productpresentaties, bedrijfsuitjes, maar ook voor diners, bruiloften en familiefeesten.
Een varend event is altijd bijzonder voor u en uw gasten. Met meer dan 100 jaar ervaring bent u gegarandeerd van een unieke beleving op het water.

Met een lengte van 38 meter en een oppervlakte van 200 m2 biedt de Z8 plaats aan 50 tot 175 gasten. Het partyschip beschikt over een groot, stijlvol ingericht binnendek en maar liefst 3 verschillende buitenterrassen. Boven vanaf het panoramadek heeft u een prachtig uitzicht.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 2.350,00
Minimale duur: 2 uur
Verlenguur: € 300,00
Evt. lege vaaruren: € 250,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 1 salon

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

Vanaf de bekende en gezellige twee uur durende Biesboschtocht tot en met een compleet verzorgde dagtocht met bezoek aan Slot Loevestein of het Rotterdamse havengebied behoren tot onze mogelijkheden.

Het Nationaal Park de Biesbosch is een uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen o.a. door zijn uniek landschap, brede en smalle kreken, spaarbekkens voor de drinkwatervoorziening en natuurlijk de bevers.

De bevers komen sinds 1988 weer in de Biesbosch voor en zijn uitgezet door Staatsbosbeheer. De bevers komen uit het Elbegebied in Duitsland. De dieren leven van de bast van struiken en bomen. Volgens de laatste telling van Staatsbosbeheer leven er zo'n 100 bevers in de Biesbosch.

De eeuwenoude getijdendelta heeft door de aanleg van de Deltawerken z'n grote getijdenwerking verloren. Toch bedraagt het getijdenverschil nog steeds zo'n 40 cm. De Biesbosch behoort tot de grootste waardevolle natuurgebieden van ons land en mag zich dan ook Nationaal Park noemen.