Zilvermeeuw 2 - Partyboot

Regio Biesbosch
Min. 70
Max. 300
Zonnedek
Mindervalidentoilet
Prijs bij min. duur
€ 2.350,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Zilvermeeuw 2 - Partyboot

Het MS. Zilvermeeuw 2
Het unieke aan dit schip is dat het ondanks haar grote capaciteit maar een beperkte diepgang heeft waardoor het geschikt is om door het Biesbosch-gebied te varen, maar ook Dordrecht en Rotterdam vormen geen probleem. Het schip beschikt over 2 dekken met een capaciteit van 150 personen per dek. De dekken staan met elkaar in verbinding dmv een traplift.

Het interieur is geheel aan te passen zodat u het kunt afhuren voor feestavonden, product/bedrijfspresentaties, beurzen, businesslunches, familie- en overige bedrijfsfeesten.

Het schip beschikt over een invalidentoilet, radar, mobilofoon, marifoons, geluidsinstallatie en 220/380 volt wisselstroom


Benedensalon

De sfeervolle salon is ingericht met los meubilair en biedt zitplaats aan 150 personen. Ook bevindt zich hier een goed geoutilleerde luxe bar, en een toiletgroep voorzien van een invalidentoilet.


Bovensalon

Ook hier vindt u los meubilair, een bar en een toiletgroep. Vanaf dit dek is er toegang tot het buitendek.

Zonnedek

Het buitendek is uitgerust met zitjes en biedt plaats aan ruim 200 passagiers. Dé plaats om van de omgeving te genieten...

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 2.350,00
Minimale duur: 2 uur
Verlenguur: € 300,00
Evt. lege vaaruren: € 200,00
Faciliteiten
  • Zonnedek
  • 2 salons
  • Mindervalidentoilet

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

Vanaf de bekende en gezellige twee uur durende Biesboschtocht tot en met een compleet verzorgde dagtocht met bezoek aan Slot Loevestein of het Rotterdamse havengebied behoren tot onze mogelijkheden.

Het Nationaal Park de Biesbosch is een uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen o.a. door zijn uniek landschap, brede en smalle kreken, spaarbekkens voor de drinkwatervoorziening en natuurlijk de bevers.

De bevers komen sinds 1988 weer in de Biesbosch voor en zijn uitgezet door Staatsbosbeheer. De bevers komen uit het Elbegebied in Duitsland. De dieren leven van de bast van struiken en bomen. Volgens de laatste telling van Staatsbosbeheer leven er zo'n 100 bevers in de Biesbosch.

De eeuwenoude getijdendelta heeft door de aanleg van de Deltawerken z'n grote getijdenwerking verloren. Toch bedraagt het getijdenverschil nog steeds zo'n 40 cm. De Biesbosch behoort tot de grootste waardevolle natuurgebieden van ons land en mag zich dan ook Nationaal Park noemen.

Sinds 2002 heeft de Biesbosch er een 'nieuw' stuk natuur bij gekregen namelijk de Aakvlaai. Tot voor kort was dit een polder met agrarische bestemming. Nu heeft het drie andere bestemmingen gekregen te weten: recreatie, natuur en ruimte voor de rivier. Het is een verrassend paradijs geworden voor elke natuurliefhebber.