Zilvermeeuw 3 - Partyboot

Regio Biesbosch
Min. 5
Max. 24
Zonnedek
Prijs bij min. duur
€ 650,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Zilvermeeuw 3 - Partyboot

Het schip: De Zilvermeeuw 3 is uitstekend geschikt voor kleine groepen, tot 24 gasten. Bij tal van feestelijke gelegenheden kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om uw gasten toch privé te laten genieten van een onvergetelijke, geheel verzorgde vaartocht door het Nationaal Park De Biesbosch.

Het bootje is voorzien van alle gemakken zoals een gezellig salonnetje, buitendek, toilet en een barretje.

Salon: De gezellige salon is voorzien van los meublilar en een barretje.

Zonnedek: Het dek is voorzien van zitjes

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 650,00
Minimale duur: 2 uur
Verlenguur: € 150,00
Evt. lege vaaruren: € 200,00
Faciliteiten
  • Zonnedek
  • 1 salon

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

Vanaf de bekende en gezellige twee uur durende Biesboschtocht tot en met een compleet verzorgde dagtocht met bezoek aan Slot Loevestein of het Rotterdamse havengebied behoren tot onze mogelijkheden.

Het Nationaal Park de Biesbosch is een uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen o.a. door zijn uniek landschap, brede en smalle kreken, spaarbekkens voor de drinkwatervoorziening en natuurlijk de bevers.

De bevers komen sinds 1988 weer in de Biesbosch voor en zijn uitgezet door Staatsbosbeheer. De bevers komen uit het Elbegebied in Duitsland. De dieren leven van de bast van struiken en bomen. Volgens de laatste telling van Staatsbosbeheer leven er zo'n 100 bevers in de Biesbosch.

De eeuwenoude getijdendelta heeft door de aanleg van de Deltawerken z'n grote getijdenwerking verloren. Toch bedraagt het getijdenverschil nog steeds zo'n 40 cm. De Biesbosch behoort tot de grootste waardevolle natuurgebieden van ons land en mag zich dan ook Nationaal Park noemen.

Sinds 2002 heeft de Biesbosch er een 'nieuw' stuk natuur bij gekregen namelijk de Aakvlaai. Tot voor kort was dit een polder met agrarische bestemming. Nu heeft het drie andere bestemmingen gekregen te weten: recreatie, natuur en ruimte voor de rivier. Het is een verrassend paradijs geworden voor elke natuurliefhebber.