Zilvermeeuw 5 - Partyboot

Regio Biesbosch
Min. 30
Max. 150
Zonnedek
Mindervalidentoilet
Prijs bij min. duur
€ 1.250,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Het schip: Mede door de geringe diepgang is de Zilvermeeuw 5 speciaal geschikt om door het Biesbosch-gebied te varen.

Gedurende een twee uur durende tocht wordt reeds het gehele gebied doorkruist. Tijdens de vaart kunt u een drankje nemen vanaf de bar en vertelt de schipper het een en ander over
hetgeen u onderweg te zien krijgt.

Het is volledig uitgerust met mobilofoon, marifoon, een geluidsinstallatie, 220 volt wisselstroom, een bar en toiletten.

Benedensalon De sfeervolle salon is ingericht met los meubilair en biedt zitplaats aan ca. 100 personen. Ook bevinden zich hier de bar en de toiletgroep.

Bovensalon De bovensalon biedt plaats aan ca. 50 personen geeft toegang tot het buitendek.

Zonnedek Het dek is voorzien van zitjes en biedt plaats aan 150 personen.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 1.250,00
Minimale duur: 2 uur
Verlenguur: € 225,00
Evt. lege vaaruren: € 150,00
Faciliteiten
  • Zonnedek
  • 2 salons
  • Mindervalidentoilet

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

Vanaf de bekende en gezellige twee uur durende Biesboschtocht tot en met een compleet verzorgde dagtocht met bezoek aan Slot Loevestein of het Rotterdamse havengebied behoren tot onze mogelijkheden.

Het Nationaal Park de Biesbosch is een uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen o.a. door zijn uniek landschap, brede en smalle kreken, spaarbekkens voor de drinkwatervoorziening en natuurlijkde bevers.


De bevers komen sinds 1988 weer in de Biesbosch voor en zijn uitgezet door Staatsbosbeheer. De bevers komen uit het Elbegebied in Duitsland. De dieren leven van de bast van struiken en bomen. Volgens de laatste telling van Staatsbosbeheer leven er zo'n 100 bevers in de Biesbosch.

De eeuwenoude getijdendelta heeft door de aanleg van de Deltawerken z'n grote getijdenwerking verloren. Toch bedraagt het getijdenverschil nog steeds zo'n 40 cm. De Biesbosch behoort tot de grootste waardevolle natuurgebieden van ons land en mag zich dan ook Nationaal Park noemen.

Sinds 2002 heeft de Biesbosch er een 'nieuw' stuk natuur bij gekregen namelijk de Aakvlaai. Tot voor kort was dit een polder met agrarische bestemming. Nu heeft het drie andere bestemmingen gekregen te weten: recreatie, natuur en ruimte voor de rivier. Het is een verrassend paradijs geworden voor elke natuurliefhebber.