Zilvermeeuw 6

Regio Biesbosch
Min. 45
Max. 85
Zonnedek
Dansvloer
Mindervalidentoilet
Prijs bij min. duur
€ 1.250,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Zilvermeeuw 6


De capaciteit van dit partyschip is heel variabel. Door middel van divers meubilair is het schip voor zowel kleinere als grotere gezelschapen geschikt, met een maximum van 85 personen. Het grote zonnedek is uitgerust met tafels en stoelen.

Zilvermeeuw 6 is ook rolstoeltoegankelijk en er is een mindervalidentoilet aan boord. Verder voldoet het schip aan alle nautische eisen.

In de salon van het schip kunt u via een scherm de vaarweg volgen.

Dit schip heeft een modern, maar warm en luxe afwerkt interieur.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 1.250,00
Minimale duur: 2 uur
Verlenguur: € 225,00
Evt. lege vaaruren: € 150,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 1 salon
  • Mindervalidentoilet

U kunt onze cateringlijst gemakkelijk downloaden door op onderstaande link te klikken. Bijgevoegd bestand is in PDF. Nog geen PDF-reader? Kik hier om Adobe Reader te downloaden.

Klik hier om de cateringlijst te downloaden

Vanaf de bekende en gezellige twee uur durende Biesboschtocht tot en met een compleet verzorgde dagtocht met bezoek aan Slot Loevestein of het Rotterdamse havengebied behoren tot onze mogelijkheden.

Het Nationaal Park de Biesbosch is een uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen o.a. door zijn uniek landschap, brede en smalle kreken, spaarbekkens voor de drinkwatervoorziening en natuurlijk de bevers.


De bevers komen sinds 1988 weer in de Biesbosch voor en zijn uitgezet door Staatsbosbeheer. De bevers komen uit het Elbegebied in Duitsland. De dieren leven van de bast van struiken en bomen. Volgens de laatste telling van Staatsbosbeheer leven er zo'n 100 bevers in de Biesbosch.

De eeuwenoude getijdendelta heeft door de aanleg van de Deltawerken z'n grote getijdenwerking verloren. Toch bedraagt het getijdenverschil nog steeds zo'n 40 cm. De Biesbosch behoort tot de grootste waardevolle natuurgebieden van ons land en mag zich dan ook Nationaal Park noemen.

Sinds 2002 heeft de Biesbosch er een 'nieuw' stuk natuur bij gekregen namelijk de Aakvlaai. Tot voor kort was dit een polder met agrarische bestemming. Nu heeft het drie andere bestemmingen gekregen te weten: recreatie, natuur en ruimte voor de rivier. Het is een verrassend paradijs geworden voor elke natuurliefhebber.