Prins van Oranje - Partyboot

Regio Amsterdam
Min. 125
Max. 500
Dansvloer
Mindervalidentoilet
Prijs bij min. duur
€ 4.500,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Prins van Oranje - Partyboot

Algemeen

Partyschip Prins van Oranje stamt uit begin 1900. Het schip beschikt over 2 dekken en een prachtig groot schuifdak. De inrichting met glanzend houtwerk en comfortabele clubfauteuils doet denken aan de besloten clubs uit die tijd. Maar achter de schermen regeert de techniek van de 21ste eeuw en de inzet van de enthousiaste crew.
De statige en luxe uitstraling maken het schip zeer geschikt voor relatieontvangsten of feesten met een formeler karakter. U kunt zelfs aan boord van de Prins van Oranje trouwen. Het grote liftplateau maakt het mogelijk een compleet buffet, maar ook speciale presentaties uit 'het niets' te laten oprijzen.
Door de intieme sfeer van het schip is het mogelijk om zowel privé als zakelijke aangelegenheden succesvol plaats te laten hebben aan boord van de Prins van Oranje.

Opbouw

Het partyschip is opgebouwd uit 2 dekken. Op beide dekken beschikt het schip over een geluidsinstallatie die per dek afzonderlijk afregelbaar is. Tevens is er een draagbare microfoon voor eventuele toespraken. De grote buffetlift zorgt er voor dat het buffet (of uw product?) uit het niets vanuit de vloer verschijnt.

Het grote schuifdak van 2,5 bij 5 meter kan er voor zorgen dat grote objecten zoals bijvoorbeeld auto`s aan boord gebracht kunnen worden. Meerdere automerken en typen zijn hier aan boord gepresenteerd.

Voor beide salons geldt dat het zicht naar buiten erg goed te noemen is. Dit draagt natuurlijk bij aan de vaar ervaring. Door de dubbele beglazing en het luchtbehandelingssysteem is het altijd aangenaam aan boord.

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 4.500,00
Minimale duur: 4 uur
Verlenguur: € 600,00
Evt. lege vaaruren: € 250,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • 3 of meer salons
  • Mindervalidentoilet

Voor deze boot hebben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons voor meer informatie. 

Het partyschip is gelegen in de regio Amsterdam. Het schip is hier een goede bekende, dus vanzelfsprekend kunt u hier varen. De tocht kan voeren over het IJ en/of langs de KNSM eilanden met de wisselende architectuur. Ook een tocht over de randmeren of het IJsselmeer behoort tot de mogelijkheden. Het schip is te groot voor de grachten.

U kunt ook een Amsterdam-Noordje varen: deze vaartocht is een schitterend traject vanaf de noordelijke zijde van Amsterdam, langs de Zaan, richting IJmuiden. Daarna steekt de kapitein het Noordzeekanaal over en vaart terug richting Centraal Station. Natuurlijk vergeten we niet voorbij te varen langs de Passengers Terminal Amsterdam, het Bimhuis en de gerestaureerde en nieuw gebouwde pakhuizen.
Ook de Kop van Java, de KNSM eilanden en Blijburg zijn goed te zien.

Kortom: een gevarieerde vaarroute, waarbij Amsterdam vanaf een ander oogpunt bewonderd wordt!

Maar ook als u uit een andere plaats wilt vertrekken zijn hier alle mogelijkheden voor. Bijvoorbeeld: Rotterdam, Lelystad, Utrecht, IJmuiden, Tiel. Maar ook Oostwaarts naar bijvoorbeeld Kampen en Lemmer.

Wij hebben voor diverse plaatsen speciale voorvaartarieven afgesproken met deze rederij. Vraag ons naar de voorwaarden.

Het schip is in het hele land goed inzetbaar. Maar ze is wel gebonden aan de grote vaarwegen.