Z 9 - Partyboot

Regio Biesbosch
Min. 100
Max. 230
Zonnedek
Dansvloer
Mindervalidentoilet
Prijs bij min. duur
€ 4.000,00
Offerte aanvraag
Persoonlijke gegevens

Elektrisch varen: dat doen we met de Zilvermeeuw Z9. Dit eventship is in april 2023 opgeleverd en stoot 0% CO2, fijnstof, roet of andere fossiele brandstoffen uit wanneer er op accu's gevaren wordt. Aan boord staat een mega accupakket van 1.250 kw/h. Hiermee kunnen we gemiddeld zo'n 8 uur varen. De Z9 vaaart schoon, duurzaam en volledig op elektriciteit. Zelfs alle functies aan boord - zoals de verlichting, airconditioning en horecafuncties - werken op stroom.

De Z9 vaart op accu's, die iedere nacht volledig bij- en opgeladen worden. Zo kan het schip 's ochtends vroeg weer met volle kracht vooruit.

De Z9 is supermodern, stil, duurzaam, vernieuwend en bovendien hoogwaardig en luxueus afgewerkt. Een groene toekomst met de Z9: voor mens, natuur en milieu. EVENTSHIP Z9 Duurzaamste eventship van Nederland! 1438 kilowattuur (kWh) aan boord

Volledig elektrisch aangedreven

Vaart op groene stroom

Maximale capaciteit: 250 gasten

Modern en hoogwaardig afgewerkt interieur

Faciliteiten: Garderobe

Airconditioning

Buffetlift

Uitgebreide keuken

Muziekinstallatie

Wi-Fi (op aanvraag)

Prijzen
Prijs bij min. duur: € 4.000,00
Minimale duur: 2 uur
Verlenguur: € 500,00
Evt. lege vaaruren: € 250,00
Faciliteiten
  • Dansvloer
  • Zonnedek
  • 2 salons
  • (Trap)lift
  • Mindervalidentoilet

Voor dit schip heben wij geen online cateringlijst beschikbaar. Bel ons om de lijst toegestuurd te krijgen.

Vanaf de bekende en gezellige twee uur durende Biesboschtocht tot en met een compleet verzorgde dagtocht met bezoek aan Slot Loevestein of het Rotterdamse havengebied behoren tot onze mogelijkheden.

Het Nationaal Park de Biesbosch is een uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen o.a. door zijn uniek landschap, brede en smalle kreken, spaarbekkens voor de drinkwatervoorziening en natuurlijk de bevers.

De bevers komen sinds 1988 weer in de Biesbosch voor en zijn uitgezet door Staatsbosbeheer. De bevers komen uit het Elbegebied in Duitsland. De dieren leven van de bast van struiken en bomen. Volgens de laatste telling van Staatsbosbeheer leven er zo'n 100 bevers in de Biesbosch.

De eeuwenoude getijdendelta heeft door de aanleg van de Deltawerken z'n grote getijdenwerking verloren. Toch bedraagt het getijdenverschil nog steeds zo'n 40 cm. De Biesbosch behoort tot de grootste waardevolle natuurgebieden van ons land en mag zich dan ook Nationaal Park noemen.