Alle partyschepen

Op zoek naar een unieke locatie voor uw evenement? Geef uw gasten een onvergetelijke ervaring en laat ons uw evenement verzorgen op één van onze partyschepen! Wij hebben zonder twijfel een partyschip dat voldoet aan al uw wensen en eisen. Ongeacht het aantal genodigden. Geen aanvraag is ons te gek! 

Partyboot selecteren, gratis offerte aanvragen… klaar!

Bekijken als Lijst Rooster

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Onze 83 partyschepen zijn verdeeld over verschillende regio’s door het land. Denk hierbij aan de Biesbosch, de Kagerplassen, Vecht of Muiden. Ons grootste aanbod bevindt zich in Rotterdam en Amsterdam. Het is zelfs mogelijk om een schip vanuit Rotterdam naar Amsterdam te laten komen voor uw evenement, of andersom.

Partyschepen zijn dé manier om te genieten van havens, indrukwekkende skylines of stille wateren. Onze partyschepen zijn geschikt voor een diverse soorten evenementen zoals:

  • Personeelsfeesten
  • Huwelijksfeesten
  • Jubilea
  • Verjaardagsfeesten
  • Riviercruises
  • Beurzen op het water (u hoeft maar één keer op te bouwen)

Wij nemen graag uw stress uit handen. Het is mogelijk dat wij een geheel verzorgde catering voor u arrangeren. Wij regelen alles tot in de puntjes zodat u optimaal genieten van de vaart.

Een kleine introductie

Met zo’n ruim aanbod partyschepen introduceren we graag een greep uit het aanbod:

De Majesteit; een uniek partyschip uit 1926. Voor elk evenement wordt alles tot in de puntjes verzorgd. De boot is uitgerust met een dansvloer, 3 salons en een mindervalidentoilet. Kortom, een partyschip waar u zich niet zal vervelen. Op de Majesteit genieten u op koninklijk niveau! Geschikt voor 250 tot 500 personen, te huur vanaf een minimale verhuurtijd van 5 uur.

De James Cook; vernoemd naar de ontdekkingsreiziger James Cook. Deze partyboot is uitgerust met een mindervalidentoilet, een lift, dansvloer en zonnedek. Een partyboot met luxe inrichting die de boot een bijzondere ambiance geeft. Geschikt voor max. 400 personen. Te huur vanaf een minimale duur van 3 uur.

Elegant Lady; een zeer luxe ingericht hotelschip dat uitstekend geschikt is voor riviercruises. Dit schip bestaat uit 64 luxe tweepersoonshutten die stijlvol maar bovenal comfortabel zijn ingericht. De tweepersoonshutten beschikken over een ruime badkamer en alle gebruikelijke voorzieningen. Dit hotelschip behoort tot Europa’s meest comfortabele cruiseschepen. Uitgerust met een dansvloer, zonnedek, traplift en 2 salons. Dit partyschip is geschikt voor 30 tot 128 personen en is te huur voor meerdaagse charters.

Uw evenement op het water

Iedere boot heeft een minimaal aantal verhuururen. Per boot is dat verschillend. Uiteraard is het ook mogelijk om een boot langer te huren dan de gevraagde verhuurtijd. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen op de website.

Uw wensen staan centraal en wij dragen er graag aan bij om uw evenement onvergetelijk te maken. En dat begint bij de juiste scheepskeuze!